Sport

Agresorii lui Florin Tănase din meciul FC Argeș – FCSB 2-3 au fost aspru sancționați de Comisia de Disciplină. Cât va lipsi căpitanul piteștenilor

Căpitanul roș-albaștrilor Florin Tănase s-a luptat la propriu cu adversarii din duelul de la Pitești, dintre FC Argeș și FCSB 2-3. Fotbalistul a fost bruscat și pe teren și la vestiare. Agresorii și-au aflat pedepsele.
25.03.2022 | 15:38
Agresorii lui Florin Tanase din meciul FC Arges  FCSB 23 au fost aspru sanctionati de Comisia de Disciplina Cat va lipsi capitanul pitestenilor
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a marcat două goluri în victoria echipei sale FCSB, 3-2 cu FC Argeș, dar a plătit scump reușitele sportive. A fost luat la palme de un adversar, iar un oficial piteștean l-a luat la șuturi.

FC Argeș nu va miza pe căpitanul ei 3 etape. Preparatorul fizic sta departe de echipă o lună

Primul eveniment reprobabil s-a petrecut în minutul 69 la scorul de 2-1 pentru FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor a fost lovit cu palma peste față de purtătorul banderolei din tabăra piteșteană, Ionuț Șerban.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a văzut direct cartonașul roșu. Până la finalul partidei jucătorii și oficialii celor două oponente s-au tachinat și și-au adresat cuvinte suburbane.

Cel de al doilea moment nefericit în care a fost implicat Florin Tănase s-a petrecut în zona vestiarelor, când căpitanul trupei lui Toni Petrea să pregătea să iasă din nou pe teren pentru a saluta galeria.

ADVERTISEMENT

Tănase a fost lovit cu piciorul în spate de preparatorul fizic George Neagu. Evenimentele au fost consemnate în raportul de joc, iar cei doi agresori vor lipsi o perioadă importantă. În plus vor achita și amenzi în valoare de aproape 12.0000 de lei.

Ionuț Șerban a primit din partea Comisiei de Disciplină o suspendare de trei etape și o amendă în valoare de 5.000 de lei, iar oficialul ”vulturilor violeți” va sta departe de echipă o lună de zile și va achita o amendă de 6.800 de lei.

ADVERTISEMENT

Poliția s-a autosesizat. Florin Tănase nu a făcut plângere

Cele două momente au fost semnalate nu doar de observatorul partidei din etapa a doua a play-off-ului în Casa Pariurilor Liga 1, Olah Iosif din Sfântu Gheorghe, ci și de polițiștii piteșteni. Aceștia s-au autosesizat în urma incidentelor, dar nu s-a declanșat urmărirea penală a agresorilor întrucât Florin Tănase nu a făcut plângere.

”În seara zilei de 20 martie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un membru al echipei tehnice al unei echipe de fotbal și un jucător al echipei adverse au fost implicați într-o altercație fizică.

ADVERTISEMENT

Niciuna dintre persoane nu a solicitat intervenția unui echipaj medical și nu a formulat plângere prealabilă.

Facem cunoscut faptul că, pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, în situația infracțiunii de loviri sau alte violențe, care este prevăzută de art. 193 din Codul penal, este necesară plângerea prealabilă a persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Argeș.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru ”ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT