ADVERTISEMENT
News

Agresorul băiatului din Deva, arestat preventiv. Copilul și concubina sa, plasați într-un centru maternal

Autor: Adrian Baciu | 08.02.2021 | 19:57
Agresorul băiatului din Deva, arestat preventiv. Copilul și concubina sa, plasați într-un centru maternal

Bărbatul din Deva care a agresat fără milă un băiat de 13 ani, care îi era nepot, și l-a lovit apoi pe copilul său vitreg, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Individul, în vârstă de 29 de ani, a fost filmat în timp ce a comis aceste gesturi de o violență extremă. Copilul trântit la pământ a suferit o lovitură puternică la cap și a fost internat la spitalul din Deva.

Într-o primă fază, agresorul a fost reținut și anchetat pentru loviri și alte violențe. Din investigațiile medicale a reieșit că băiatul de 13 ani a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă. Luni seară, potrivit ObservatorNews, agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Agresorul copilului din Deva, arestat preventiv

În cursul zilei de luni, o serie amplă de anchete sociale au avut loc în județul Hunedoara, după ce doi copii au fost agresați de un bărbat de 29 de ani, într-un parc din orașul Deva. Băiatul mai mare, de 13 ani ani, este internat în continuare, cu fractură craniană.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii.

ADVERTISEMENT

În cazul familiei copilului de 8 ani, cu a cărui mamă agresorul locuiește în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenți sociali.

Bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joacă este concubinul mamei băiatului de 8 ani. Femeia mai are un copil în vârstă de doar 8 luni.

ADVERTISEMENT

Care este starea copilului de 13 ani

În continuare, în acest caz deosebit de grav, copiii şi familiile acestora primesc consiliere psihologică din partea specialiştilor DGASPC Hunedoara.

Starea sa de sănătate a copilului de 13 ani lovit cu brutalitate este stabilă. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva au decis, în cursul zilei de luni, să-l transfere pe secţia de Neurochirurgie, având în vedere că minorul a suferit un traumatism la cap.

ADVERTISEMENT

”Copilul este în stare stabilă. Nu-i este pusă viaţa în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală”, a explicat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit sursei citate.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!