Fotbal international

Agresorul lui Jack Grealish și-a aflat pedeapsa! Cât timp își va petrece la închisoare după ce a lovit un jucător pe teren

11.03.2019 | 19:07
Agresorul lui Jack Grealish sia aflat pedeapsa Cat timp isi va petrece la inchisoare dupa ce a lovit un jucator pe teren

Confruntarea dintre Birmingham și Aston Villa a avut parte de un moment șocant în minutul 10, atunci când căpitanul oaspeților a fost lovit puternic cu pumnul de un suporter intrat pe teren. 

Agresorul lui Jack Grealish și-a aflat pedeapsa!

Paul Mitchell, omul care l-a lovit pe Grealish, și-a aflat deja pedeapsa, acesta pledând vinovat în cursul zilei de luni. Mitchell a fost condamnat la 14 săptămâni de închisoare cu executare și a primit o interdicție de zece ani pe orice stadion din Anglia.

Avocatul acestuia a încercat să-i ia apărarea, spunând că Mitchell nu a fost conștient de gestul făcut, dorind inițial doar să pătrundă pe teren. “Paul nu îşi poate explica ce s-a întâmplat cu el duminică. Iniţial, a vrut să intre pe teren doar pentru a se da în spectacol, fără a vătăma pe cineva” – a spus avocatul agresorului.

Paul Mitchell este agresorul lui Jack Grealish
Paul Mitchell este agresorul lui Jack Grealish

Mai interesant este că Aston Villa a câștigat partida cu Birmingham cu 1-0 dintr-un gol marcat în minutul 67 tocmai de Jack Grealish, care a reacționat excelent după ce agresorul l-a lovit. Acesta a evitat să incingă spiritele la un meci și așa tensionat și a stat departe de meleul creat ulterior.  “Nu pot decât să mă declar extrem de norocos după ce am văzut imaginile. Putea să mă lovească mult mai rău sau putea să aibă chiar o armă“, a spus Grealish.

Grealish (23 ani) a fost pentru prima dată căpitan la Aston Villa într-o partidă pe care nu o va uita prea curând. Nici la gol nu a scăpat de incidente. Mijlocașul a mers în sectorul rezervat fanilor lui Aston Villa. Un steward l-a lovit cu piciorul pentru a-l îndepărta din acea zonă, iar poliția a văzut gestul acestuia, steward-ul fiind arestat pe loc.

Aston Villa nu are nicio șansă la promovare în acest sezon în ciuda succesului important obținut pe terenul rivalei.