Life

Agresorul lui Laurette, condamnat la ani grei de pușcărie! Update: Reacție emoționantă a vedetei

Agresorul lui Laurette a fost condamnat la închisoare! Bărbatul care a bătut-o pe vedetă și-a primit azi sentința din partea judecătorilor.
Agresorul lui Laurette condamnat la ani grei de puscarie Update Reactie emotionanta a vedetei
Agresorul lui Laurette, condamnat la închisoare. Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT
11-05-2023
13:09

Laurette, reacție emoționantă, în exclusivitate pentru FANATIK

”Consider că s-a făcut dreptate vizavi de întâmplarea de acum 2 ani, în care am fost victima acestui individ și, a doua oară, victima presei care a considerat că e mai de folos o bârfă și un articol de cancan care a preluat toate spusele sale și m-au denigrat, atât ca om in societate, cât și ca mamă. Am dorit să răspund public nu prin cuvinte ci prin hotărârea instanței.

Vreau să mulțumesc puținilor oameni care au crezut în mine și în adevărul meu încă din prima secundă și care m-au încurajat și susținut să merg până în pânzele albe pentru adevărul meu și să mă lupt cu încredere în Dumnezeu. Sper că toate femeile care trec prin așa ceva să învețe ceva din exemplul meu. Să lupte să se afle adevărul, să nu se lase călcate în picioare, batjocorite, lovite și închise sau alte violențe din partea unor agresori doar pentru simplu fapt că lumea vorbește. Să nu le pese de minciunile altora sau de gura lumii.

Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară. Și de foarte multe ori îmi doream să renunț, timp în care am fost denigrată și batjocorită de lume. Dar nimeni nu a vrut să afle cine este acest individ care a sechestrat lovit amenințând multe fete, dovezi care au fost depuse la dosar. Uneori e bine să taci și să lupți în liniște atunci când Dumnezeu cu brațele sale este lângă tine nimeni nu poate fi împotriva ta”, a spus Laurette, în exclusivitate pentru FANATIK.

11-05-2023
11:28

Vlad Hosu, avocatul lui Laurette, reacție în exclusivitate: „E o soluție corectă”

Avocatul lui Laurette, Vlad Hosu, a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, victoria obținută de clienta sa în instanță.

„E o soluție corectă, care reflectă gravitatea faptei, dar și periculozitatea persoanei care a comis această faptă. Ca părere personală, ca să spun un punct de vedere al clientei, soluția face lumină în spațiul public în legătură cu toate insinuările de un prost gust deosebit. Au condus la o denigrare constantă a clientei mele, care a fost victima unei fapte foarte grave. Clienta mea a avut tăria să lupte până la capăt. Nu e o soluție finală, va mai fi o bătălie de purtat.

Mai presus de toate comentariile exprimate în public, mai presus de cum a fost demonizată de o parte a presei, vine să facă lumină legat de conduita clientei mele. Poziția ei a fost constantă din prima clipă în care a dat declarații publice”, a declarat avocatul lui Laurette pentru FANATIK.

„Laurette nu a avut nicio intenție de a masca tot ce s-a întâmplat. A fost o întâlnire între două persoane adulte, n-a fost nicio legătură cu vreo sumă de bani”, a ținut să precizeze încă o dată avocatul vedetei. Avocatul cântăreței este convins că Marian Tătic, agresorul lui Laurette, va face apel. 

Laurette poate răsufla ușurată! Bărbatul care a bătut-o în luna martie 2021, într-un hotel din Centrul Capitalei nu va mai fi un om liber!

Agresorul lui Laurette, condamnat la închisoare cu executare

Cântăreața a trecut prin clipe de groază în urmă cu doi ani! Bruneta a fost lovită de un bărbat cu care ar fi întreținut raporturi intime. Respectivul individ pe nume Marian și-a aflat pedeapsa pentru faptele din seara zilei de 9 martie 2021!

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a sechestrat-o și bătut-o pe Laurette a primit o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare! Soluția dată de Judecătoria Sectorului 3 din București poate fi atacată, în termen de 10 zile, de agresor.

Potrivit deciziei luate de judecători, inculpatul a fost condamnat pentru fapte de violență deosebit de grave, dar și pentru lipsirea de libertate a vedetei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform hotărârii Judecătoriei Sectorului 3, inculpatului i se interzice dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat ori dreptul de a fi ales în vreo funcție publică.

De asemenea, bărbatul care a agresat-o pe fosta asistentă tv are și ordin de restricție. Acesta nu se poate apropia la mai mult de 150 de metri de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a abuzat-o pe Laurette nu are voie să se apropie de vedetă timp de 5 ani

„În temeiul art. 205 alin.(1), din C. Pen. cu aplicarea art. 396 alin. (2) C. pr.pen., condamnă pe inculpatul Tătic Marian, la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsirea de libertate în mod ilegal -fapta din data de 09.03.2021.

În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, f, h şi n, a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. c din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, precum şi de a se apropia voluntar de persoana vătămată ATINDEHOU-NISTOR NIGNON-LAURETTE-INNOCENCIA la o distanţă mai mică de 150 de m pe o durată de 5 ani de la data executării sau a considerării ca executate a pedepsei principale”, se arată în soluția instanței judecătorești.

ADVERTISEMENT

Daune morale de mii de euro

Dincolo de aceste interdicții, abuzatorul lui Laurette Atindehou trebuie să plătească și financiar pentru faptele de care a fost găsit vinovat. Inculpatul e obligat la plata sumei de 3.000 de euro cu titlul de daune morale pentru violență. De asemenea, trebuie să dea 10.000 de euro în raport cu infracțiunea de lipsire de libertatea, în baza articolului 205 din Codul Penal.

„În baza art. 272 rap. la art. 120 alin.(2) lit. a C. pr. pen. acordă martorului G. A. I., suma de 80 de lei cu titlu de cheltuieli de deplasare, ce va fi suportată de fondurile stabilite în acest sens la nivelul Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care 1.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei sentinţe pentru procuror, persoană vătămată, parte civilă şi inculpat. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 11.05.2023”, se mai arată în hotărâre.

ADVERTISEMENT