Fotbal international

Aguero îl atacă pe Sampaoli! ”Lăsați-l să spună ce vrea”. Video

22.06.2018 | 08:54
Aguero il ataca pe Sampaoli Lasatil sa spuna ce vrea Video
ADVERTISEMENT

Atacantul Sergio Aguero l-a atacat dur pe selecționerul Jorge Sampaoli la declarațiile de finalul meciului Argentina – Croația 0-3, din etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia.

Într-o conferință de presă premergătoare întâlnirii de la Nijni Novgorod, Jorge Sampaoli a lăsat să se înțeleagă că jucătorii reprezentativei Argentinei nu s-au adaptat la schimbările de tactică pe care el le-a trasat.

ADVERTISEMENT
Sergio Aguero discutând în timpul unui antrenament cu Jorge Sampaoli. La finalul meciului Argentina - Croația 0-3, atacantul l-a atacat pe selecționer
Sergio Aguero discutând în timpul unui antrenament cu Jorge Sampaoli. La finalul meciului Argentina – Croația 0-3, atacantul l-a atacat pe selecționer

Aguero îl atacă pe Sampaoli, dar speră într-un miracol

Răspunsul a venit la finalul înfrângerii cu formația Croației, chiar din partea lui Kun Aguero, titularul postului de atacant. ”Lăsați-l să spună ce vrea”, a fost reacția jucătorului de la Manchester City prin care a pus capăt interviului.

”Mă simt plin de mânie și tristețe. Dar mai există încă o șansă. Acum depindem de ceilalți, dar există încă speranță, un miracol. Trebuie să așteptăm și să încercăm să batem Nigeria”, a spus Aguero înainte de episodul cu Sampaoli.

ADVERTISEMENT

Argentina a fost învinsă, joi, la Nijni Novgorod, cu scorul de 3-0, de reprezentativa Croației, în etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia. În urma acestui rezultat, croații și-au asigurat calificarea în optimi, în timp ce vicecampionii mondiali au nevoie de o minune pentru a trece de grupe.

Selecționerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a fost criticat vehement după înfrângerea din meciul împotriva Croației de fostul internațional Pablo Zabaleta.

ADVERTISEMENT
Tags: