Sport

Dramă în Turcia: un fotbalist a murit după ce s-a răsturnat cu mașina! Mesaje de compasiune de la Marius Șumudică și Florin Andone. Video șocant

Tragedie în fotbalul din Turcia. Ahmet Calik (27 de ani) s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Românii Marius Șumudică și Florin Andone au transmis mesaje de compasiune pentru jucătorul lui Konyaspor.
11.01.2022 | 16:31
Drama in Turcia un fotbalist a murit dupa ce sa rasturnat cu masina Mesaje de compasiune de la Marius Sumudica si Florin Andone Video socant
Dramă în Turcia: un fotbalist a murit după ce s-a răsturnat cu mașina! Mesaje de compasiune de la Marius Șumudică și Florin Andone. FOTO: Twitter 433
ADVERTISEMENT
11-01-2022
14:38

Video șocant cu accidentul în care și-a pierdut viața Ahmet Calik

Au apărut primele imagini video cu teribilul accident rutier în care și-a pierdut viața fotbalistul turc Ahmet Calik.

Ahmet Calik, fundaș central la Konyaspor, a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce se ducea la antrenament. Corpul său a fost găsit fără suflare în vehiculul distrus la marginea unui drum din Ankara.

Jurnaliștii de la hurriyet au anunțat dispariția fotbalistului care evolua din 2020 la Konyaspor, acolo unde ajunsese liber de contract după despărțirea de Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Calik se îndrepta către baza de pregătire a celor de la Konya, dar a scăpat controlul volanului, iar mașina sa a ajuns într-o râpă.

A murit fotbalistul turc Ahmet Calik. Șumudică și Florin Andone au reacționat prompt

Ajunși la fața locului tragicului accident, medicii nu au avut altceva ce să facă decât să constate decesul lui Ahmet Calik. În mașină nu se mai afla niciun alt pasager, iar poliția anchetează acum circumstanțele în care a murit fostul stoper.

ADVERTISEMENT

Calik era un fotbalist important în Super Lig. Fundașul a jucat pentru toate naționalele de juniori ale Turciei și a participat cu prima reprezentativă la Euro 2016, el îmbrăcând de opt ori tricoul selecționatei mari.

Ahmet Calik a fost timp de trei ani și jumătate fotbalistul lui Galatasaray, echipă la care a ajuns în 2017, de la Genclerbirligi, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Antrenor în Turcia la Yeni Malatyaspor, Marius Șumudică a ținut să își exprime regretul față de vestea tragică care a lovit Super Lig.

ADVERTISEMENT

„Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familia, prietenii și colegii lui Ahmet Çalık, la fel și către cluburile pentru care a jucat și fanii turci. Am fost șocat să aud veștile în această dimineață. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace” a scris Marius Șumudică, pe Twitter.

Andone a fost coleg la Galatasaray cu Ahmet Calik

Nu doar Șumudică și-a exprimat regretul pentru dispariția lui Ahmet Calik. Florin Andone îl cunoștea mult mai bine pe fostul fundaș, cei doi fiind colegi la Galatasaray în sezonul 2019-2020.

ADVERTISEMENT

„Sunt devastat să aud ce s-a întâmplat în această dimineață. Nu îmi vine să cred. Viața poate fi de rahat… atât de nedreaptă.. Sunt fără cuvinte. Odihnește-te în pace, ‘animalul’ meu”, a scris Florin Andone.

ADVERTISEMENT