Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Ai accepta să lucrezi cu Gigi Becali?” Răspunsul sincer pe care l-a dat Răzvan Lucescu. Video exclusiv

Răzvan Lucescu crede că un antrenor trebuie să aibă o relație apropiată cu patronul, dar imixtiunea acestuia în treburile echipei este o lipsă de respect față de tehnician.
04.02.2023 | 00:22
Ai accepta sa lucrezi cu Gigi Becali Raspunsul sincer pe care la dat Razvan Lucescu Video exclusiv
Răzvan Lucescu spune că imixtiunea patronului unei echipe în treburile antrenorului reprezintă o lipsă de respect față de acesta.
ADVERTISEMENT

Chiar dacă PAOK este într-un sezon de tranziție, trupa lui Răzvan Lucescu este neînvinsă din luna octombrie. Tehnicianul a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI secretele succesului, dar și detalii de culise din viața sa la gruparea elenă.

Lucescu jr spune că imixtiunea patronului în alcătuirea echipei este o lipsă de respect la adresa tehnicianului

Răzvan Lucescu a povestit despre ședințele cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis. Mărturisind apoi că, deși este extrem de implicat în viața echipei, acesta nu i-a cerut niciodată să folosească anumiți jucători.

ADVERTISEMENT

În opinia lui Lucescu jr. aceasta este maniera pe care o consideră normală în relațiile patron – antrenor. Pe care le-a detaliat atunci când a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze cu Gigi Becali.

”Nu știu. Habar n-am. Eu nu-l cunosc. Nu pot răspunde, pentru că nu-l cunosc. Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună. Respect femeia de la bucătărie, femeia de serviciu, magazioner, asistentul medical, doctorul.

ADVERTISEMENT

Nu intru peste ceea ce au ei de făcut, nu le dau indicații. Pentru că nu este treaba mea. Nu este domeniul meu. Iar ei se simt bine.

La fel și cu directorul sportiv, team managerul”, a spus Răzvan Lucescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Să-mi dea sfaturi din punctul de vedere al atmosferei, al psihologiei. Dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea”

Tehnicianul spune că nu ar accepta ca un patron să-i impună schimbările pe care trebuie să le facă în timpul jocului sau formula de start.

”Acest lucru înseamnă că nu te respectă pe tine. Că nu-ți respectă meseria. Bănuiesc că nu știe mai bine decât mine ceea ce se întâmplă la echipă. 

ADVERTISEMENT

Poate să mă ajute din alte puncte de vedere. Să-mi dea sfaturi din punctul de vedere al atmosferei, al psihologiei. Dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea.

“Vreau să specific că am o relație extraordinară cu patronul. El mă consideră parte din familia lui”

Pentru că noi suntem acolo zi de zi, pe teren. Noi studiem. Și vorbim și despre respectul grupului. Iar acest lucru este cel mai important pentru a avea rezultate.

Grupul te respectă. Apar și conflicte între jucător și antrenor. Dar existând acest respect, lucrurile pot reveni foarte ușor la normal.

Și este chiar absolut firesc ca între antrenor și jucător, jucător și antrenor să existe din când în când diferențe de opinie.

Vreau să specific că am o relație extraordinară cu patronul (n.r. Ivan Savvidis, proprietarul lui PAOK). El mă consideră ca parte din familia lui. E foarte important să ajungi la o legătură de acest fel, sufletească”, a precizat Răzvan Lucescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT