News

Ai cont și card la Banca Transilvania? Veste foarte bună pentru clienți. E valabil pentru toți

Vine o veste excelentă pentru toți românii care au cont și card la Banca Transilvania. Ce se va întâmpla cu aplicația BT Pay.
02.07.2024 | 06:58
Ai cont si card la Banca Transilvania Veste foarte buna pentru clienti E valabil pentru toti
Veste bună pentru românii care au cont și card la Banca Transilvania. Sursa foto: Facebook / Banca Transilvania
ADVERTISEMENT

Românii care dețin cont și card la Banca Transilvania primesc o veste foarte bună de la cel mai important actor de pe scena bancară din țara noastră. Schimbarea e valabilă pentru toți.

Veste bună pentru românii care au cont și card la Banca Transilvania

În 2018, în România începea oficial ”povestea” BT Pay. Lansată pe finalul de an, aplicația schimba experiența pe care clienții băncii o avea până în acel moment la cumpărături, atunci când doreau să plătească contactless.

ADVERTISEMENT

De la un an la altul BT Pay a venit cu surprize plăcute pentru milioanele de clienți ai băncii. Astfel, aplicația i-a ajutat pe români atunci când au trebuit să plătească ceva în țară și în străinătate.

Ea este un real ajutor atunci când românii trebuie să transfere bani. Între cardurile proprii sau către ale altor persoane – prieteni, familie etc. BT Pay te ajută atunci când dorești să știi mai multe detalii despre tranzacțiile făcute cu cardul/cardurile BT sau câți bani mai ai în cont.

ADVERTISEMENT

Acum, Banca Transilvania anunță introducerea unei noi funcționalități în aplicația BT Pay. Cu ajutorul ei, toți utilizatorii aplicației vor beneficia de o nouă opțiune.

Aceasta le permite să reîncarce cartelele telefonice sau să plătească abonamentele direct din aplicație. Vorbim de o funcționalitate deja disponibilă pentru clienții altor bănci din România, precum ING Bank și BCR.

ADVERTISEMENT

De notat că procesul este foarte simplu și poate fi realizat dintr-un singur loc. În plus, aplicația oferă și un curs valutar favorabil. ”Ți s-a întâmplat să ai nevoie să îți reîncarci cartela pe loc?

Dacă da, trebuie să știi că în BT Pay îți poți face reîncărcarea cartelei din app, în doar câteva minute”, este anunțul celor de la Banca Transilvania pentru clienți.

ADVERTISEMENT

În plus față de această noutate, clienții din România pot să devină utilizatori ai băncii direct prin intermediul aplicației BT Pay. ”Ca să devii client retail al Băncii Transilvania, o poți face de acum înainte direct prin BT Pay. Aceasta este una dintre cele mai așteptate funcționalități ale super-app-ului nostru, care transformă onboarding-ul într-o experiență 100% online, 24/7”, anunță banca într-un comunicat.

ADVERTISEMENT