Vine o veste foarte importantă pentru sutele de mii de români aflați sub contract cu Hidroelectrica. Într-un comunicat emis la începutul lunii august, compania de stat face un anunț legat de relația directă cu clienții.
Hidroelectrica, liderul incontestabil al producției de energie electrică din România, care are peste 600.000 de clienți casnici, vine cu o informare extrem de importantă menită să aducă o rezolvare promptă a unor eventuale solicitări legate de furnizarea de servicii.
Astfel, într-un comunicat emis pe 1 august, pe pagina de Facebook a instituției, Departamentul de Furnizare al producătorului de energie prezintă cele două adresa de e-mail unde clienții care au de rezolvat probleme legate de furnizarea de servicii se pot adresa.
Clienții casnici din țară au la dispoziție adresa clienti@hidroelectrica.ro. În ceea ce privește companiile aflate sub contract cu Hidroelectrica, acestea pot contacta producătorul la adresa contractare.business@hidroelectrica.ro.
”Pentru a ne asigura că solicitările dumneavoastră legate de furnizarea de energie electrică sunt gestionate cât mai prompt și eficient, vă rugăm să ne transmiteți toate solicitările care privesc contractele de energie electrică prin intermediul celor 2 adrese de e-mail puse la dispoziția dumneavoastră:
Echipa noastră va răspunde cât mai rapid tuturor solicitărilor primite. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru colaborare!”, se arată în informarea companiei de energie.
O altă veste bună pentru clienții Hidroelectrica a venit la începutul lunii trecute. Atunci, compania de stat a anunțat o investiție de peste 188 de milioane de euro pentru retehnologizarea Amenajării Hidroenergetice Vidraru.
Pe 9 iulie, cel mai mare producător de energie electrică verde din țară a semnat ordinul de începere a lucrărilor de retehnologizare a AHE Vidraru, un proiect de importanta strategică pentru Sistemul Energetic Național (SEN).
Grație acestei investiții, vor fi create tehnologii de ultimă generație și soluții inovatoare pentru modernizarea și optimizarea funcționării CHE Vidraru. Acestea vor contribui la stabilitatea și eficiența rețelei energetice naționale.
Au fost prezentate și obiectivele retehnologizării. Acestea sunt: