News

Ai contract la energie sau gaze cu această companie? Primești instant 500 de lei. Anunț oficial

O parte dintre cei care au contracte cu o anumită companie din România pot intra în tombolă pentru a câștiga 500 de lei. Iată cum pot obține acești bani.
06.07.2024 | 20:34
Ai contract la energie sau gaze cu aceasta companie Primesti instant 500 de lei Anunt oficial
Ai contract la energie sau gaze cu această companie? Primești instant 500 de lei. Anunț oficial. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

ENGIE, căci despre această companie este vorba, își invita toți clienții care nu și-au activat factura pe e-mail să o facă. Vestea bună e că cine o are deja activată intră automat într-o tombolă lunară. Norocoșii vor primi 500 de lei din care pot să își reducă costul facturii, astfel că pe timpul verii vor putea face economie câteva luni de la plată.

Ai contract la energie sau gaze cu această companie?

Totodată, ENGIE oferă un espresso Nespresso, dar și o boxă portabilă de la Sony. Toată lumea are șanse egale, astfel că cei care nu și-au activat factura electronică mai au timp la dispoziție să o facă. ”Ai o mulțime de motive să îți activezi factura pe e-mail, mai ales că acum intri automat în tombola lunară care îți poate aduce un super premiu: Premiul I: 1 x 500 de lei reducere la factură; Premiul II: 1 x Espressor Nespresso; Premiul III: 1 x Boxă portabilă Sony, conform News18.ro.

ADVERTISEMENT

Factura pe e-mail ajunge la tine imediat ce este emisă. Poți accesa factura oricând, indiferent unde te-ai afla. Achiți factura direct din e-mail. Ajuți natura și contribui la un viitor prietenos. În plus, îți oferim o reducere sub formă de voucher la toate serviciile pentru locuință de la Ajusto”, se arată în anunțul făcut de compania ENGIE pentru clienții săi.

Engie SA (stilizată cu toate majusculele ca ENGIE) este o companie multinațională franceză de utilități, cu sediul central în La Defense, Courbevoie, care activează în domeniile producției și distribuției de energie electrică, gaze naturale, nucleare, energie regenerabilă și petrol. Este activă atât în ​​activitățile din amonte (inginerie, achiziții, operare, întreținere), cât și în aval (gestionarea deșeurilor, dezmembrare).

ADVERTISEMENT

Compania Engie anunță un concurs pentru clienții săi fideli

Engie furnizează energie electrică în 27 de țări din Europa și 48 de țări din întreaga lume. Compania, formată la 22 iulie 2008, prin fuziunea dintre Gaz de France și Suez, își are originile în Compania Universală a Canalului Suez fondată în 1858 pentru a construi Canalul Suez. În 2018, Engie avea 158.505 de angajați în întreaga lume, cu venituri de 60,6 miliarde EUR.

”Suntem un grup mondial, activ în domeniul energiei și al serviciilor cu emisii reduse de carbon. Alături de cei 101.505 de angajați, de clienți, parteneri și părți interesate, ne-am angajat să accelerăm tranziția către o economie cu impact neutru în ceea ce privește emisiile de carbon, printr-un consum redus de energie și soluții prietenoase cu mediul înconjurător.

ADVERTISEMENT

Inspirați de ambiția noastră, îmbinăm performanța economică cu producerea unui impact pozitiv asupra oamenilor și planetei, bazându-ne pe activitățile noastre cheie -gaze naturale, energie regenerabilă, servicii- pentru a oferi soluții competitive clienților noștri”, scrie pe site-ul oficial al Engie România.

Engie România se laudă cu finalizarea procesului de achiziție a unui parc eolian operațional cu o capacitate de 80 MW, situat în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, deţinut anterior de Grupul EnerCap Capital Partners şi EP Global Energy. ”Situat în localitatea Chirnogeni din judeţul Constanţa, parcul eolian beneficiază de condiţiile favorabile de vânt caracteristice regiunii şi se estimează că va genera o producţie netă anuală de aproximativ 180 GWh, echivalentul consumului de energie electrică a 90.000 de gospodării pe o perioadă de un an.

ADVERTISEMENT

Această investiţie marchează un moment important pentru ENGIE Romania, capacitatea totală instalată de producţie de energie eoliană şi solară în România atingând 202 MW. De asemenea, prin această nouă achiziţie, compania aproape îşi va dubla capacitatea existentă de producţie de energie eoliană şi va contribui, alături de celelalte active de energie regenerabilă, la consolidarea poziţiei companiei în segmentul de producţie de energie verde”, transmitea Engie într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT