Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ai fi vrut să-l vezi pe tatăl tău la Rapid?”. Răspunsul lui Răzvan Lucescu nu lasă loc de interpretări: „Mi-a spus-o și mie”

Răzvan Lucescu a vorbit despre interesul celor de la Rapid pentru „Il Luce” și a dezvăluit un detaliu important din negocierile cu Dan Șucu.
23.05.2024 | 14:58
Ai fi vrut sal vezi pe tatal tau la Rapid Raspunsul lui Razvan Lucescu nu lasa loc de interpretari Mia spuso si mie
„Ai fi vrut să-l vezi pe tatăl tău la Rapid?”. Răspunsul lui Răzvan Lucescu nu lasă loc de interpretări: „Mi-a spus-o și mie”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giuleștenii l-au dorit insistent pe Mircea Lucescu, însă „Il Luce” nu a acceptat oferta lui Dan Șucu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Răzvan Lucescu știe ce a cântărit extrem de mult în decizia tatălui său în direct.

„Ai fi vrut să-l vezi pe tatăl tău la Rapid?”. Răspunsul lui Răzvan Lucescu nu lasă loc de interpretări: „Mi-a spus-o și mie”

Mircea Lucescu nu a ajuns la Rapid București, iar Răzvan Lucescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre decizia tatălui său. Show-ul este live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Proaspătul campion din Grecia cu PAOK Salonic a spus și el că baza ProRapid a fost un detaliu important în negocierile cu Dan Șucu. Acționarul din Giulești nu poate administra terenul, deoarece Guvernul are alte planuri cu legendara bază.

„Aș fi vrut ceea ce și-ar fi dorit el. Eu sunt eu și știu ce vreau. Eu sunt atent la ceea ce fac eu, sunt preocupat și implicat total în ceea ce fac de aceea mă interesează mai puțin alte situații. Nu ma bag să îi dau sfaturi, știu cât de activ este și știu că poate suferi dacă stă acasă.

ADVERTISEMENT

În același timp i-aș recomanda să se bucure de viață și fiind doar acasă. Mi-a spus-o și mie că a contat foarte mult chestia cu baza de antrenament. A zis că acum se apucă să se ducă de pe un teren pe altul, să nu aibă un control, o stabilitate.

România este o țară fantastică cu oameni speciali. Acum te întreb, chiar dacă nu mi-a spus asta și nu mi-ar mărturisi asta vreodată. Ai impresia că tatăl meu este un tip fricos, cariera lui ce spune? Și dacă l-ar fi bătut Gigi Becali un meci, meciul următor ar fi câștigat tata pentru că așa este în fotbal. Vedem ce va fi, nu se știe niciodată”, a spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu îndeamnă la calm: „Trebuie să îl primim cu calm pe Neil Lennon”

Mircea Lucescu a semnat un cec în alb pentru Neil Lennon, care urmează să fie instalat la Rapid București. „Il Luce” a vorbit despre noul antrenor din Giulești, care are performanțe notabile la Celtic.

„Nu este normal. Este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic, s-ar putea să fie pentru el o nouă relansare. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat. Asta a fost hotărârea, asta trebuie respectată. Nu se poate să facem…

ADVERTISEMENT

Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron, unui om care investeşte, care se gândeşte la viitorul acestei echipe şi la modul în care se vor desfăşura lucrurile. Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară.

Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el. Că şi el simte. Nu este un om legat doar de acest contract. Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă”, spune Lucescu.

Ce spune Razvan Lucescu de NEGOCIERILE Mircea Lucescu - Rapid si POSIBILUL DUEL cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Schimbări la produsele Apple. Utilizatorii vor fi uimiți
Schimbări la produsele Apple. Utilizatorii vor fi uimiți
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României