Life

“Ai pierdut respectul tuturor”. Fanii Chefi la Cuţite, foc şi pară pe Oxy după finala sezonului 10

Fanii Chefi la Cuțite sunt revoltați de atitudinea pe care Oxy a avut-o în finală. Internauții au criticat-o dur pe fosta concurentă.
02.12.2022 | 07:17
Ai pierdut respectul tuturor Fanii Chefi la Cutite foc si para pe Oxy dupa finala sezonului 10
Oxy i-a enervat pe fanii Chefi la Cuțite după finala de aseară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După finala Chefi la Cuțite, fanii s-au enervat din cauza faptului că Oxy a avut o atitudine neașteptată. Internauții sunt convinși că fosta concurentă a încercat să-și saboteze colega, Raluca Todea, care a ajuns în marea finală.

Fanii Chefi la Cuțite, revoltați de atitudinea lui Oxy din finală

Roxana Crudu, cunoscută ca Oxy, a fost eliminată înainte de marea finală, însă a fost prezentă în ediția de aseară pentru a-și ajuta colega, Raluca Todea.

ADVERTISEMENT

Cele două și-au spus cuvinte dure în platoul emisiunii culinare de la Antena 1. Finalista s-a luat de fosta ei coechipieră, căreia i-a spus că nu a gătit bine un sos.

Mai mult, Oxy a făcut câteva greșeli, lucru care i-a revoltat pe mulți dintre fanii show-ului. Mulți sunt convinși că a greșit intenționat și că este invidioasă că nu a ajuns în finală.

ADVERTISEMENT

Mulți cred că Oxy a încercat să-și saboteze colega în finală și de aceea ar fi făcut atâtea greșeli. Aceasta a postat o fotografie pe contul pe Instagram, iar utilizatorii cu comentat în număr mare, fiind dezamăgiți de ceea ce au văzut în ediția de joi seară.

“Nu ai cum să gătești atât de bine 20 de emisiuni la rând și fix în finală să faci niște greșeli elementare.

ADVERTISEMENT

Chiar și exceptând asta, faptul că singurul moment ți s-a simțit prezența a fost atunci cînd chef Dumitrescu a venit arată că ai vrut doar să te dai în spectacol, nu să îți ajuți colega…”, este unul dintre comentariile lăsate de un internaut la fotografia postată de Oxy pe Instagram.

“Și să te tot lipsești de cei ca tine. Toate live-urile alea în care vorbeai rahaturi, dar a văzut și restul lumii cum ești de fapt. Manipulatoare, falsă, invidioasă și rea.”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

De altfel, și Dan Manciu, fostul concurent al lui Florin Dumitrescu, a observat greșelile lui Oxy din finală. Și el a fost convins că Roxana a încercat să-și saboteze colega.

“Ești un om rău, invidios”

Internauții cunosc povestea de viață a fostei concurente și consideră că este un bucătar foarte bun, însă atitudinea ei din finală a fost dezamăgitoare pentru cei de acasă.

“Ce dezamăgire Oxi. Am crezut ca ți-ai depășit condiția de copil abandonat. Mă opresc aici. Sper să fii bine, dar ai pierdut respectul oamenilor.”

“Ești un om rău, invidios, trăiești pe principiul daca eu nu am sa nu aibă nici altul, ți se citește pe față răutatea si invidia.”, au mai scris alți utilizatori la postarea fostei concurente.

În timp ce pentru unii a fost un șoc să vadă atitudinea lui Oxy, alții au spus că au știut încă de la început cum este, de fapt.

“Ai pierdut efectiv tot respectul tuturor!!!!!/ O golancă invidioasă și perfidă!/ Ești o mare dezamăgire, păcat./ A văzut o țara întreaga ce om de nimic ești.”, sunt alte comentarii lăsate de internauții revoltați de atitudinea Roxanei.

Raluca Todea, Adrian Stroe și Florica Boboi au ajuns în finala Chefi la Cuțite. Aceasta din urmă a câștigat marele premiu de 30.000 de euro și a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea,.

ADVERTISEMENT