Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

„Ai văzut când culegi cireșe? Cam așa i-am bătut pe ucraineni”. Adi Ilie, cea mai tare analiză după România – Ucraina 3-0

Adi Ilie a făcut o primă analiză a meciului România - Ucraina 3-0. "Cobra" a vorbit la superlativ despre victoria echipei naționale de la EURO 2024.
18.06.2024 | 11:26
Ai vazut cand culegi cirese Cam asa iam batut pe ucraineni Adi Ilie cea mai tare analiza dupa Romania  Ucraina 30
Adi Ilie, despre România - Ucraina 3-0. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

România s-a impus categoric în primul meci de la EURO 2024 cu Ucraina, scor 3-0. Prin această reușită, elevii lui Edi Iordănescu au înregistrat a doua victorie în istorie a naționalei la un Campionat European. Adi Ilie a discutat despre duelul “tricolorilor” și a făcut o analiză în cadrul emisiunii FANATIK LA EURO.

“Ai văzut când culegi cireșe? Cam așa i-am bătut pe ucraineni”. Adi Ilie, cea mai tare analiză după România – Ucraina 3-0

Adi Ilie a făcut cea mai tare analiză după meciul România – Ucraina, scor 3-0. “Cobra” a fost încântat de reușita “tricolorilor” și este de părere că prima partidă de la EURO 2024 a fost cea mai bună din ultimii 8-10 ani.

ADVERTISEMENT

Analistul FANATIK susține că elevii lui Edi Iordănescu au reușit să facă un joc foarte bun din punct de vedere tactic și au reușit să se apere magistral în fața lui Mudryk și compania.

“Ai văzut când culegi cireșe? Le iei așa și le arunci în coș. Cam așa am i-am luat și noi. O să îi trimitem acasă. Așa se întâmplă dacă joci bine tactic și te aperi bine. E una dintre cele mai mari victorii din istoria naționalei. Mai ales că este și primul joc acum la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Dacă am spus înainte că cel mai prost meci pe care l-am văzut în ultimul timp a fost meciul cu Elveția, când au avut ei 20 și ceva de ocazii, acum spun că acesta este cel mai reușit meci pe care l-am văzut în 8-10 ani la echipa națională.

Să joci de maniera asta, să nu le dai niciun spațiu. Și au jucători care sunt cotați foarte mult, foarte valoroși. Ai noștri au jucat foarte bine tactic și au înțeles jocul.

ADVERTISEMENT

Ucrainienii au dat primul șut prin minutul 75, deci a fost un meci foarte bine făcut de România. Pentru noi a fost meciul perfect. Nu știu ce poți să mai spui că trebuia să se facă”, a declarat Adi Ilie după România – Ucraina 3-0.

“Lunin nu a fost montat pentru acest meci”

“Oricum nu a avut ce să apere la ce execuții au fost. La golul doi nu a văzut mingea de jucătorul din față. Lunin nu a fost bine montat pentru acest meci. Cred că din cauza finalei (n.r. pentru că nu a jucat) a suferit puțin. O să își revină de acum și o să apere mai bine.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu am fost la meci. Am înțeles că a fost o atmosferă specială. Nici la noi în România dacă se juca nu era așa. A fost ca o finală de Campionat European. O să merg la meciul cu Belgia”, a mai spus Adi Ilie în cadrul show-ului FANATIK LA EURO.

Horia Ivanovici i-a mulțumit lui Carlo Ancelotti după România - Ucraina 3-0

ADVERTISEMENT
4,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x solist” în meciul Belgia - România