News

Ai văzut-o? Sună la 112! Fetiță de 12 ani dispărută de acasă

O fetiță în vârstă de 12 ani, din Mehedinți a fost dată dispărută de acasă. Poliția face un apel către cei care au văzut-o sau au informații despre ea să apeleze de urgență 112.
11.10.2021 | 12:17
Ai vazuto Suna la 112 Fetita de 12 ani disparuta de acasa
ADVERTISEMENT

Este alertă în județul Mehedinți. Andra Rodica Al-Badi, o fetiță în vârstă de 12 ani, a fost dată dispărută. Fratele micuței este cel care a alertat Poliția.

Fetiță de 12 ani dispărută de acasă

Duminică seara, un tânăr a sunat la o secție de Poliție din județul Mehedinți cu privire la dispariția unei fete de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Pe numele ei întreg Andra Rodica Al-Badi, aceasta are domiciliul în comuna Obârșia de Câmp. Din primele informații, fata a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

”Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din comuna Obârșia de Câmp cu privire la faptul că, sora sa minoră Al-Badi Andra-Rodica de 12 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!”, a transmis IPJ Mehedinți, conform Antena 3.

După această sesizare a fost dispusă căutarea fetei la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

ADVERTISEMENT

Descrierea fetiței dispărute: Persoana dispărută are ochi căprui, păr lung, șaten, 1,50 metri înălțime, față ovală.

La momentul plecării, minora purta pantaloni de trening de culoare neagră, o geacă roșie și în picioare avea o pereche de teniși negri.

ADVERTISEMENT

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Tânăra nu a mai plecat de acasă, până acum”, se mai arată în comunicatul Poliției.

fetiță dispărută
Ai văzut-o? Sună la 112! Fetiță de 12 ani dispărută de acasă. Sursa foto: antena3.ro

Fata din Obârșia de Câmp, a doua dispariție din județ în ultimele 3 zile

Conform datelor IPJ Mehedinți, fetița dispărută de acasă din Obârșia de Câmp este al doilea caz similar petrecut în județ în ultimele 3 zile.

Vineri, 8 octombrie, un minor, de 17 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, a părăsit voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați de o femeie de 57 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că, fiul său minor Sgondea Ilie de 17 ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, păr șaten, 65 kg, 1,65 metri înălțime, poartă barbă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, anunță IPJ Mehedinți

ADVERTISEMENT