News

Aici a murit Marcel Toader. Primele imagini de la fața locului. Ce se află în fața porții

04.08.2019 | 09:47
A murit Marcel Toader, om de afaceri, la vârsta de 56 de ani. Sursa foto: bzi.ro/ Blitz. Colaj realizat de Fanatik

Omul de afaceri Marcel Toader ar fi făcut infarct în piscină, conform click.ro. Acesta s-a relaxat cu prietenii săi ieri și nimic din ce se întâmplase după-amiaza nu anunța deznodământul tragic. Fostul jucător de rugby era la vila apropiaților lui și, potrivit acestora, ar fi murit în timp ce era în piscina din curtea casei.

A murit Marcel Toader la piscină?

Omul de afaceri

se afla într-o vilă din Periș, județul Ilfov, conform surselor ziarului Click. Respectiva casă de lux se află undeva în pădure, foarte aproape de casa de vacanță a Administrației Prezidențiale. Nu există o confirmare a faptului că acesta ar fi murit la piscină, pentru că știrea inițială era că ar fi făcut infarct în timp ce se afla la masă.

Omul de afaceri s-a stins din viață ieri, la vârsta de 56 de ani. Marcel Toader a fost unul din cei mai controversați afaceriști din România și a devenit cunoscut în special datorită relațiilor pe care le-a avut cu o serie de vedete de la noi. Printre acestea se numără Gabriela Cristea, Maria Constantin și Anamaria Ferencz.

a murit marcel toader
Așa arată vila în care se afla omul de afaceri ieri. Ar fi murit în piscină. Sursa foto: Blitz

Omul de afaceri făcuse un infarct în anul 2012

Omul de afaceri avea probleme de sănătate, însă nu a făcut un caz din ele. Ba chiar foarte mulți apropiați nu știau de aceste necazuri pentru că fostul sportiv se încăpățâna să își păstreze stilul de viață de pe vremea când juca rugby. Toader a mai făcut un infarct în anul 2012, potrivit declarațiilor făcute de Gabriela Cristea, fosta lui nevastă.

 „Eu mai pot locui în apartamentul meu numai că o să plec de acolo pentru că nu mai vreau să mai stau acolo, mă mut în altă parte. Singur, bineînțeles că singur. Eu am lăsat în spate multe apartamente echipate și multe case. Asta nu e o problemă pentru mine. Pentru mine problema financiară nu e o problemă. Eu am pierdut în viața mea mult din punct de vedere material… Din cenușă m-am ridicat și de acolo am plecat. Nu mi-a fost frică de ziua de mâine”, a declarat Toader în ultimul său interviu la Antena Stars.

Tags: