Fotbal intern

Aici ai toate informațiile despre CSA Steaua – FCSB II. Fanii Stelei, amendați de Jandermeria Română! Update

Aici ai toate informatiile despre CSA Steaua  FCSB II Fanii Stelei amendati de Jandermeria Romana Update
Aici ai toate informatiile despre CSA Steaua - FCSB II. Fanii Stelei, amendati de Jandermeria Romana! Update
ADVERTISEMENT

Drumul către Liga 2 este unul complicat pentru CSA Steaua, iar cel mai important hop va fi duelul cu echipa a doua a celor de la FCSB. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, în Ghencea. 

Fanii Stelei amendați de Jandermeria Română înainte de CSA Steaua – FCSB II

UPDATE 13 MARTIE, ora 20:55FANATIK a suprins momentele în care galeria Stelei s-a adunat în fața stadionului Ghencea pentru a își susține echipa înainte de meciul cu FCSB II, care au blocat circulația pe Bulevardul Ghencea pentru câteva momente, ceea ce spune multe despre tensiunea dinaintea partidei.

ADVERTISEMENT
Nu mai putin de 28 de suporteri au fost amendati de Jandermerie dupa partida dintre CSA Steaua si FCSB II
Nu mai putin de 28 de suporteri au fost amendati de Jandermerie dupa partida dintre CSA Steaua si FCSB II

Dintre acestea, patru au fost aplicate pentru tulburarea liniștii publice, în timp ce alte 24 au fost date datorită nerespectătii măsurilor de igienă sanitară, adică cel mai probabil pentru lipa unei măști într-un spațiu public.

Comunicatul Jandarmeriei Romane dupa meciul dintre CSA Steaua si FCSB II
Comunicatul Jandarmeriei Romane dupa meciul dintre CSA Steaua si FCSB II

Gazdele au umplut tribunele cu ursuleți de pluș

UPDATE 13 MARTIE, ora 14:55 / O parte din tribunele stadionului dun Ghencea a fost umplută de gazde cu aproximativ 100 de ursuleți de pluș, totul făcând parte dintr-o campanie umanitară menită să ajute peste 5.000 de copii care suferă de boli grave.

ADVERTISEMENT


Show pirotehnic înainte de începerea meciului

UPDATE 13 MARTIE, ora 14:48 / Cu puține momente înainte de începerea partiedei, suporterii echipei gazdă au oferit un adevărat show pirotehnic, cu torțe și fumigene.


Formular anti-COVID pentru prezența la meci

UPDATE 13 MARTIE, ora 14:08 / Toate persoanele care vor asista la meci au fost puse să semneze pe propria răspundere un formular de suspiciuni anti-COVID, în care trebuie să spună că nu au febră și că nu au alte simptome ale bolii.

ADVERTISEMENT


Terenul este îmbibat cu apă

UPDATE 13 MARTIE, ora 13:36 / Terenul din Complexul Ghencea pe care se va disputa partida dintre CSA Steaua și FCSB II nu se prezintă în cele mai bune condiții. Acesta este îmbobat cu apă, iar jucătorii vor avea dificultăți în a controla balonul.

Gazonul de pe terenul cinci din Ghencea este imbibat cu apa
Gazonul de pe terenul cinci din Ghencea este imbibat cu apa

 


Suporterii și-au făcut apariția la stadion

UPDATE 13 MARTIE, ora 13:36 / Cu o oră și jumătate înainte de începerea partidei, peste 100 de suporteri ai gazdelor și-au făcut apariția la stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a-și încuraja favoriții. Sunt prezenți și jandarmii, pentru a preîntâmpina orice evenimente neplăcute.

ADVERTISEMENT

Suporterii de la Peluza Sud au postat pe rețele de socializare momentul în care autocarul FCSB-ului a ajuns în Ghencea, iar ultrași au încercat să blocheze accesul acestuia în Complexul Sportiv Ghencea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEAUA ÎNAINTE DE TOATE (@steaua_inainte_de_toate)

De un cu totul alt tratament a avut parte autocarul celor de la CSA Steaua, care a fost primit cu urale de către suporteri, care au aplaudat, au cântat și au aprins torțe și fumigene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝖚𝖑𝖙𝖗𝖆𝖘 𝖘𝖙𝖞𝖑𝖊 𝖘𝖙𝖊𝖆𝖚𝖆 𝖇𝖚𝖈𝖚𝖗𝖊𝖘𝖙𝖎 (@ultrastyle1947)


Fanii de la Peluza Sud, care simpatizează cu echipa Armatei, au afișat un banner prin care acuză presa că îl susține pe Gigi Becali.


ȘTIRE INIȚIALĂ 12 MARTIE, ora 22:17

Spiritele s-au încins deja cu mult înaintea partidei, iar cei de la FCSB au reclamat salariile mari pe care angajații „militarilor” le-ar primi din bani publici. Replica steliștilor nu s-a lăsat așteptată, ajungându-se chiar la acuze de discrimilare.

FANATIK a aflat deja primul 11 pe care îl va alinia FCSB II sâmbătă, iar nume importante vor fi prezente pe teren, în încercarea de a opri ascensiunea celor de la Steaua.

Când se joacă și cine transmite la TV meciul CSA Steaua – FCSB II

Partida CSA Steaua – FCSB II va avea loc în data de 13 martie, de la ora 15:00. Este, poate, meciul anului pentru elevii lui Daniel Oprița, care văd în duelul cu echipa a doua a FCSB-ului un moment decisiv pentru viitorul echipei din Ghencea. Orice pas greșit ar putea fi echivalent cu ratarea promovării.

Și Gigi Becali este conștient de asta, așa că a luat măsura de a trimite la echipa secundă mai mulți fotbaliști pe care antrenorul Toni Petrea se baza, de regulă, la prima formație. Dacă pentru FCSB II miza este mai degrabă una de orgoliu, cei de la CSA Steaua vor neapărat să câștige pentru a fi aproape siguri de câștigarea seriei a 4-a din Liga 3.

Cel mai tare duel pe care l-a oferit vreodată Liga 3 din România își va disputa al doilea episod, după turul din septembrie 2020, pe terenul 5 din complexul Ghencea, iar partida va putea fi urmărită la televizor pe canalul Digisport 1.

Acuze de discriminare înaintea partidei: „S-a luat de singurul jucător de culoare de la Steaua!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost acuzat de George Ogăraru că a dat dovadă de lipsă de fair play atunci când a discutat despre salariile foarte mari pe care le-ar încasa jucătorii și cei din staff-ul „militarilor”. Fostul fundaș dreapta susține că Stoica a greșit, legându-se de singurul jucător de culoare al Stelei, francezul Philippe Nsiah.

„Declarațiile lui Mihai Stoica au fost exagerate și n-au fost fair. A comentat despre singurul jucător de culoare din echipă, umflându-i salariul. Dar înțeleg această strategie de a marșa pe salariile mari la Liga 3”, a spus Ogăraru chiar în ziua premergătoare partidei din etapa a 11-a a Ligii 3.

Mihai Stoica l-a supărat pe fostul său colaborator de la FCSB prin declarațiile făcute imediat după eliminarea FCSB-ului din Cupa României, de către cei de la Dinamo: „E mai important meciul dintre FCSB II cu CSA Steaua decât Cupa României, pentru că trebuie stopată această gaură neagră. Sunt plătitor de taxe, dar nu vreau să plătesc salariul lunar al lui Nsiah, care am auzit că are 28.000 de lei pe lună. Nu sunt de acord să plătesc pentru un fotbalist de 38 de ani care joacă în Divizia C și are burtă”.

Daniel Oprița dă piept cu Bogdan Argeș Vintilă. Fostul principal de la FCSB, întăriri masive de la prima echipă

Devenit antrenor principal la CSA Steaua, fostul atacant care a evoluat cu stema Stelei pe piept și în „era” FCSB, Daniel Oprița, a încercat să anticipeze primul 11 pe care îl va folosi echipa a doua a lui Gigi Becali la meciul de sâmbătă. „Cred că 90 la sută știu cum vor juca. Niga în poartă, apoi Pantea, Filip, Soiledis. Acolo cineva lângă Filip în centrul defensivei. Şut, Perianu, Oaidă la mijloc și Buziuc, Robert Ion și Ardeleanu în atac”, a spus acesta.

Numai că FANATIK a aflat că Oprița s-a înșelat în câteva privințe. Lucian Filip este accidentat, în vreme ce Robert Ion se confruntă și el cu probleme fizice. Plus că se află în izolare, fiind infectat cu noul coronavirus. Astfel, din informațiile FANATIK, echipa celor de la FCSB II va arăta astfel, la meciul cu CSA Steaua:

Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Oct. Popescu 

De partea cealaltă, CSA Steaua va alinia și ea un prim 11 destul de puternic, care va cuprinde și doi fotbaliști străini. Atacant are șanse foarte mari să fie chiar cel care i-a produs nemulțumiri lui Mihai Stoica. Francezul Philippe Nsiah ar putea fi singurul vârf al steliștilor la duelu de sâmbătă. Așa arată echipa probabilă:

Bălbărău – Călințaru, Wallace, Beța, A. Ilie – Mihăescu, Enceanu – Răsdan, Mihalache, Huiban – Nsiah

Cum va arăta finalul sezonului. Locul 1, esențial pentru promovare

Înaintea partidei, Steaua este pe locul 1, cu 26 de puncte, însă echipa a doua a celor de la FCSB se află la doar două puncte în spatele militarilor. Echipa care va reuși să termine pe locul 1 în această serie va da piept cu locul 2 din seria 3, în semifinalele barajului, în vreme ce formația de pe locul secund va înfrunta liderul seriei 3.

Iată cum ar putea arăta traseul complet de la baraj al celor de la CSA Steaua și FCSB II:

Semifinalele barajului de promovare

  • locul 1 Seria 1 – locul 2 Seria 2 (C1)
  • locul 2 Seria 1 – locul 1 Seria 2 (C2)
  • locul 1 Seria 3 – locul 2 Seria 4 (C3)
  • locul 2 Seria 3 – locul 1 Seria 4 (C4)

Finalele barajului de promovarea

  • C1 – C2
  • C3 – C4

  • (P) Cota BETANO pentru CSA Steaua – FCSB 2: 2,10 este cota pentru “total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: