Fotbal intern

Aici pregătește Mirel Rădoi meciurile României U21 de la EURO 2019. Are piscină la etaj. GALERIE FOTO

15.06.2019 | 11:07
Aici pregateste Mirel Radoi meciurile Romaniei U21 de la EURO 2019 Are piscina la etaj GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României face parte din Grupa C de la Campionatul European U21, turneul final care începe pe 16 iunie și se termină pe 30 iunie, iar FANATIK vă dezvăluie unde pregătește Mirel Rădoi meciurile de la EURO 2019. Selecționerul reprezentativei de tineret are parte de cele mai bune condiții la Grand Hotel Forli. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Mirel Rădoi pregătește meciurile de la EURO 2019 ale României într-o suită de lux

România U21 se va duela în Grupa C cu Franța U21, Anglia U21 și Croația U21, iar primul meci al tricolorilor mici are loc marți, 18 iunie, la San Marino, de la or 19.30. Dacă tricolorii mici stau în camere normale la Grand Hotel Forli, nu același lucru îl putem spune despre selecționerul Mirel Rădoi, cel care o să pregătească meciurile de la Campionatul European U21 într-o suită de patru stele cu pat dublu extra-large.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mers la Grand Forli, acolo unde echipa națională a României va sta în perioada 15 –  25 iunie și vă oferă imagini din camera pregătită de conducerea hotelului pentru Mirel Rădoi. Selecționerul reprezentativei de tineret va avea parte de o suită mare, cu lounge, balcon, TV cu ecran plat, cadă cu hidromasaj și pardoseală de marmură.

Zona unde Mirel Rădoi își poate face strategia pentru EURO 2019
Zona unde Mirel Rădoi își poate face strategia pentru EURO 2019

Piscină în aer liber pentru Mirel Rădoi

Asta nu e tot! Camera în care Mirel Rădoi va pregăti meciurile de la Campiontul European din Italia și San Marino este izolată fonic, toate acestea pentru ca selecționerul României U21 să aibă parte de liniște. Mai mult, la etajul la care va sta Mirel Rădoi se află o piscină în aer liber, dar și o terasă care a fost special amenajată pentru reprezentativa de tineret a României.

ADVERTISEMENT

Pentru ca Mirel Rădoi să aibă parte de cele mai bune condiții în timpul petrecut în Forli, oficialii FRF (Federației Române de Fotbal) nu s-au uitat la bani. O noapte petrecută într-o cameră ca a lui Mirel Rădoi de la Grand Hotel Forli costă aproximativ 200 de euro, în timp ce o cameră ca a jucătorilor de la U21 costă 150 de euro.

Piscina unde se va relaxa Mirel Rădoi
Piscina unde se va relaxa Mirel Rădoi

Echipa națională a României va efectua un antrenament deschis publicului pe 16 iunie, de la ora 18.00, pe Stadio Tonino Pantieri din Meldola, iar primul meci al elevilor lui Mirel Rădoi are loc pe 18 iunie, de la ora 19.30, la San Marino, cu Croația.

ADVERTISEMENT
Tags: