Simona Halep

Aici se joacă azi Simona Halep-Andrea Petkovic! Cum arată terenul 18 de la Roland Garros

02.06.2018 | 08:22
Aici se joaca azi Simona HalepAndrea Petkovic Cum arata terenul 18 de la Roland Garros
ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca meciul cu Andrea Petkovic, contând pentru turul 3 de la Roland Garros, pe Terenul 18, după ce primele sale două partide la French Open 2018 le-a disputat pe legendara arenă Philippe Chatrier.

Chiar dacă poartă această denumire, Terenul 18 nu este nici pe departe o arenă mică. Din contră. Are o capacitate de 2.200 de locuri, a patra cea mai mare din complexul Roland Garros, după „Philippe Chatrier”, „Suzanne Lenglen” și Terenul 1.

ADVERTISEMENT

Terenul 18 pe care va juca Halep se bucură de mare succes

Terenul 18 a fost construit de organizatori în apropierea arenei „Suzanne Lenglen”, iar publicul parizian îl adoră deja. Spectatorii au fost prezenți în număr mare la fiecare partidă jucată acolo, inclusiv la cea inaugurală, disputată în primul tur între moldoveanul Radu Albuț și francezul Grégoire Barrere.

Nu doar fanii sunt încântați de condițiile oferite de acest teren, ci și jucătorii, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui după fiecare meci jucat acolo.

ADVERTISEMENT

PARTIDE ATRACTIVE JUCATE PE TERENUL 18
Katerina SINIAKOVA (CZE) v Victoria AZARENKA (BLR)
Madison KEYS (USA) [13] v Sachia VICKERY (USA)
Lucie SAFAROVA (CZE) vs Karolina PLISKOVA (CZE) [6]
Shuai ZHANG (CHN) [27] vs Irina-Camelia BEGU (ROU)
Kei NISHIKORI (JPN) [19] vs Gilles SIMON (FRA)

În schimb, sâmbătă, pe „Philippe Chatrier”, va reveni după o pauză de trei ani Maria Șarapova. Rusoaica are un meci extrem de greu împotriva Karolinei Pliskova.

ADVERTISEMENT