Life

Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina pierdută. Ce i-a spus înainte de control

Aida Parascan a adus acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina pierdută. Câștigătoarea MasterChef a născut un bebeluș mort.
03.06.2021 | 15:55
Aida Parascan acuzatii grave pentru medicul care ia monitorizat sarcina pierduta Ce ia spus inainte de control
Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina pierdută. Ce i-a spus înainte de control. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea show-ului „MasterChef” a născut un bebeluș mort, dramă care a marcat-o profund.  Aida Parascan a adus acuzații grave la adresa medicului care s-a ocupat de sarcina ei.

Vedeta a oferit mai multe detalii despre medicul care i-a monitorizat sarcina. Aida știa că are o sarcină dificilă, dar nu se punea problema de pierderea copilului.

ADVERTISEMENT

Aida Parascan, acuzații grave pentru medicul care i-a monitorizat sarcina pierdută. Ce i-a spus înainte de control

Aida Parascan le-a mărturisit fanilor că tree printr-o dramă cumplită din cauza tragediei de care a avut parte. Câștigătoarea „MasterChef” ar fi trebuit să aducă un copil pe lume în toamnă.

Din păcate, inima bebelușului a încetat să mai bată, iar acesta s-a născut fără suflare. Cheful ar fi urmat să nască cel de-al patrulea copil, însă situația s-a complicat.

ADVERTISEMENT

Aida Parascan îl acuză pe medicul care i-a monitorizat sarcina și care i-a refuzat ecografia.

Acesta i-ar fi spus că nu mai are nevoie de ecografie, moment în care a decis să se consulte cu un alt specialist.

„La penultima vizită… Am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie.

ADVERTISEMENT

Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, de altfel ceea ce și făcut.

Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a declarat Aida Parascan în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Aida Parascan, verdict crunt la următorul control

Ajunsă la un alt medic, bucătăreasa a aflat o veste cumplită. Bebelușul pe care îl purta în pântece era mort de aproximativ patru săptămâni.

Atunci când i s-a dat acest verdict crunt, Aida Parascan a intrat în stare de șoc, neștiind ce mai este de zis sau de făcut.

De aproape o lună, bebelușul ei încetase să se mai dezvolte și a murit chiar în pântecul ei.

„Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere și după am sunat, mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital.

M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună. De asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu.

În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață. Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi.

În secunda următoare a venit un alt medic și a venit măsurătoarea și mi s-a spus că de 3, 4 săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a mai spus câștigătoarea emisiunii culinare.

Vedeta a fost nevoită să nască natural, iar chinul de care a avut parte nu poate fi descris în cuvinte. Aida nici măcar nu a putut privi micuțul care e stinsese din viață de câteva săptămâni.

Aida Parascan are trei copii Geanina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani) pe care îi crește de una singură.

ADVERTISEMENT