Air France reia zborurile București – Paris! Cum se desfășoară check in-ul

Alexandru Năstase   
în HotNews
25/05/2020, 13:16
Air France reia zborurile București – Paris! Cum se desfășoară check in-ul GALERIE FOTO
Air France reia zborurile între Paris și București. Sursa foto - hepta.ro

Air France reia zborurile București – Paris! Este prima companie care a făcut acest anunț după o pauză de mai bine de două luni în care cele două țări nu au fost legate pe calea aerului. Trebuie specificat că zborurile vor fi operate în condiţii extinse de igienă pe tot parcursul procesului de check-in, îmbarcare, derulare şi debarcare.

Air France reia zborurile București – Paris!

„Compania aeriană Air France anunţă reluarea zborurilor între aeroportul Paris Charles de Gaulle şi aeroportul Bucureşti Henri Coandă începând cu data de 3 iunie 2020”, a precizat compania.

Sunt câteva detalii pe care trebuie să le cunoașteți – astfel programul de zbor include în primă fază operarea unei singure frecvenţe pe săptămână, urmând să crească succesiv la 3, respectiv 5 zboruri pe săptămână şi să devină zilnic începând cu 22 iunie.

Cum se desfășoară check in-ul

Mai mult de atât, orarul de zbor poate suferi modificări în funcţie de deciziile autorităţilor, de nevoile pasagerilor din România şi de gradul de ocupare al zborurilor.

Un detaliu interesant este acela prin care până la sfârşitul lunii iunie şi sub rezerva ridicării restricţiilor de călătorie, Air France intenţionează să îşi reia treptat zborurile, cu o creştere a numărului de frecvenţe şi destinaţii.

„Oprirea bruscă a zborurilor, închiderea graniţelor şi impunerea unor măsuri de distanţare socială fără precedent au forţat întreaga industrie aeronautică să se adapteze unui mediu complet diferit de operare.

Suntem bucuroşi că după aproximativ două luni de întrerupere a zborurilor putem relua frecvenţele de zbor spre hub-ul nostru din Paris.

Am avut două luni în care am regândit modul de operare a zborurilor, în special partea de igienizare, astfel că putem spune că zborurile sunt operate în maximă siguranţă pentru pasageri” a declarat Alexandru Dobrescu, Country Manager Air France KLM Romania şi Bulgaria.

Toți pasagerii au nevoie de câteva informații. Astfel, compania recomandă sosirea în aeroport cu cel puţin 3 ore înaintea orei programate pentru decolare, pentru a realiza în timp util toate formalităţile de check in, verificare a bagajelor de mână şi a documentelor de călătorie.

AIR France va implementa distanţarea fizică la bord, însă doar acolo unde este posibil. Atunci când gradul de ocupare a unei aeronave este scăzut, va fi creat cât mai mult spaţiu posibil în jurul pasagerului, păstrând scaunele goale.

În fiecare zi vor avea loc proceduri de curăţare a aeronavelor, cu dezinfectarea tuturor suprafeţelor care intră în contact cu pasagerii, cum ar fi cotierele, mesele, ecranele etc.

Pentru a limita interacţiunea între echipaj şi pasageri, pe zborurile interne şi zborurile scurte în Europa, serviciile de masă şi băuturi au fost suspendate. Pe zborurile lung-curier, serviciul în cabină este limitat şi vor fi folosite produse ambalate individual.

 

 

 

Închide ×