Fotbal intern

Aissa Laidouni a fost transferat la FCSB! Gigi Becali a confirmat FANATIK. “L-am luat!” Câți bani a plătit

03.07.2019 | 12:32
Aissa Laidouni a fost transferat la FCSB Gigi Becali a confirmat FANATIK Lam luat Cati bani a platit

UPDATE, 3 iulie, ora 12.30. Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK pe 2 iulie, ora 23.28. Latifundiarul din Pipera l-a cumpărat pe Aissa Laidouni de la FC Voluntari, iar în schimbul transferului său a plătit 200.000 de euro. “L-am luat, l-am vrut încă din iarnă! Nu e adevărat că am dat 500.000 de euro. Am dat 200.000. Au cerut 500.000 de euro, apoi au lăsat la 400.000. Până la urmă le-am dat 200.000 plus niște procente”, a spus Gigi Becali la Pro X.


UPDATE. 2 iulie ora 23:30. Gigi Becali a reușit un nou transfer la FCSB. S-a înțeles cu FC Voluntari pentru Aissa Laidouni, mijlocașul francez de 22 de ani pe care-l ofertase acum câteva luni semnând cu formația antrenată de Bogdan Andone. FANATIK a dezvăluit la începutul lunii aprilie că Aissa Laidouni ar putea veni din noul sezon la echipa roș-albastră. Ioan Andone, managerul ilfovenilor a confirmat mutarea.

Da, este adevărat. Laidouni s-a transferat la FCSB. A semnat pe trei ani”, a fost declarația exclusivă pentru FANATIK a lui Ioan Andone, aflat în străinătate pentru negocieri cu alți jucători pe care să-i aducă sub comanda lui Cristiano Bergodi la Voluntari.


1 aprilie 2019, ora 10:34. Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe mijlocaşul francez în vârstă de 22 de ani. Gigi Becali, ofertă pentru Aissa Laidouni de la FC Voluntari! FANATIK a aflat că finanţatorul FCSB îl consideră înlocuitorul perfect pentru Mihai Pintilii şi a discutat deja pentru transferul acestuia.

Gigi Becali, ofertă pentru Aissa Laidouni de la FC Voluntari! Ilfovenii vor minimum un milion de euro

În plin play-off, Gigi Becali plănuieşte deja sezonul viitorul. După ce a reuşit să obţină semnăturile lui Claudiu Belu, fotbalist care intrase în ultimele şase luni ale contractului cu Astra, şi Răzvan Oaidă, internaţional de tineret de la FC Botoşani, patronul roş-albaştrilor s-a orientat spre un alt jucător.

Din informaţiile FANATIK, Becali a negociat pentru transferul lui Aissa Laidouni de la FC Voluntari. În vârstă de 22 de ani, Laidouni a impresionat sub comanda lui Cristiano Bergodi şi este văzut ca un ajutor foarte bun pentru Mihai Pintilii, metronomul de la mijlocul FCSB. Din informaţiile noastre, ilfovenii au primit o ofertă de 500.000 de euro, dar nu vor să îi dea drumul lui Laidouni pentru o sumă sub un milion de euro. Becali nu se grăbeşte pentru că aşteaptă să vadă dacă trupa primarului Florin Pandele va retrograda sau nu. În cazul în care Voluntari pică din Liga 1, preţul ar scădea foarte mult, francezul nedorind să joace într-o divizie inferioară!

Aissa Laidouni
Aissa Laidouni a impresionat la Voluntari şi a atras interesul FCSB, dar şi al unor echipe din Ligue 1

Declaraţia şocantă a directorului executiv, strategie de marketing

Interesant este faptul că, în aceste zile în care Gigi Becali a reactivat dorinţa FCSB de a-l cumpăra pe Aissa Laidonui, directorul executiv Răzvan Gherghe a venit cu o declaraţie şocantă. El a afirmat că FC Voluntari are o ofertă de 3 milioane de euro din Ligue 1 pentru Laidouni, dar că nu îi dă drumul fotbalistului fără acordul lui Bergodi. O afirmaţie cel puţin exagerată, dacă ţinem cont că suma vehiculată este cât bugetul ilfovenilor pentru un sezon! Cu siguranţă, însă, a fost vorba despre o strategie de marketing, menită să îi forţeze mâna lui Becali.

Avem pe masă o ofertă de la o formație din prima ligă franceză, care dă 3 milioane de euro pe Laidouni. Ne bucură și interesul echipelor puternice din campionatul nostru la adresa unui jucător care a demonstrat o clasă incontestabilă. Nicio mișcare însă la capitolul transferuri la FC Voluntari nu se face fără acordul lui Cristiano Bergodi, pentru că ne propunem în sezonul viitor construirea unei formații competitive cu un obiectiv mult mai îndrăzneț”, declarase directorul executiv Răzvan Gherghe.