Life

Aitor Frances, din nou pe scena de la Românii au talent. A fost la un pas să ucidă un om în 2022

Aitor Frances, pentru a doua oară pe scena de la Românii au talent. Anul trecut i-a pus viața în pericol unui membru Pro TV.
03.02.2023 | 23:48
Aitor Frances din nou pe scena de la Romanii au talent A fost la un pas sa ucida un om in 2022
Aitor Frances, pentru a doua oară la Românii au talent. Anul trecut i-a pus viața în pericol unui membru Pro TV. Sursa foto. Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un magician și iluzionist din Spania a ajuns din nou în emisiunea de talent de la Pro TV, după ce a fost la un pas să ucidă un om în 2022. Concurentul a oprit la timp numărul care avea drept scop aruncarea unor topoare în niște sicrie.

Aitor Frances, pentru a doua oară la Românii au talent. Anul trecut i-a pus viața în pericol unui membru Pro TV

Aitor Frances, participant la Românii au talent 2022, s-a întors cu forțe proaspete și încrezător în numărul său. Magicianul a venit însoțit de iubita sa, după ce anul trecut i-a pus viața în pericol lui Cătălin Neamțu.

ADVERTISEMENT

Membrul staff-ului de la Pro TV a scăpat ca prin urechile acului, iluzionistul din Madrid realizând la timp greșeala pe care urma să o facă datorită producătorilor. Anul acesta a reușit să-și ducă numărul la final, trezind sentimentul de pericol în oameni.

„Am revenit. Anul trecut a fost o mică problemă. Nu a ieșit prea bine. Am făcut o mică eroare, dar a fost de ajuns ca să strice totul. Din fericire, am putut să reacționăm la timp și nu s-a întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT

Oricine poate fi asistentul meu la aceste numere, dar e mai bine să fie cineva în care m-aș încrede cu viața. Și m-aș încrede în iubita mea. Fără îndoială! Toți facem greșeli. Greșelile fac parte din viață.

Când vezi un număr de magie la televizor ți se pare foarte simplu, însă există un risc. În seara aceasta voi încerca un număr mai periculos decât cel de anul trecut”, a declarat Aitor Frances pe scena de la Românii au talent, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Aitor Frances, în etapa următoare de la Românii au talent

Aitor Frances a trecut în etapa următoare de la Românii au talent cu patru de „Da” din partea juraților, care sezonul anterior i-au oferit patru răspunsuri negative. De această dată a reușit să impresioneze publicul.

„Nici nu m-am gândit că ai venit să-l omori pe Neamțu. M-am gândit că ai venit să ne arăți că voi știți ce faceți și că arată într-un fel”, a spus Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

„Dacă anul trecut i-ar fi ieșit bine din prima nici nu se mai întorcea anul ăsta. Iar anul ăsta nu ar mai fi părut atât de periculos. Toată lumea se gândește că la televizor e aranjat, ce poate să se întâmple… păi uite, puteam să îl pierdem pe Neamțu.

Deci nu e chiar așa cum pare. Faptul că anul trecut a fost ratare, a făcut să pară că e și mai periculos anul ăsta. Emoția a fost mai puternică”, a completat Andi Moisescu.

Cine este Aitor Frances

Aitor Frances a reușit ”performanța” de a rata primul număr de magie din istoria emisiunii Românii au talent, prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Iluzionistul s-a oprit la timp când și-a dat seama că viața lui Cătălin Neamțu era în pericol.

Spune despre el că este complet autodidact și că practică această ”meserie” de aproximativ 14 ani. Cel mai mare idol al său este Harry Houdini, concurentul de la Pro TV dorindu-și să lucreze ca iluzionist în Las Vegas.

Unul dintre cele mai fericite momente din viața lui Aitor Frances a fost atunci când a reușit să viziteze mormântul lui Harry Houdini din New York. A participat în trecut la Got Talent în Bulgaria și Spania.

ADVERTISEMENT