Fotbal international

Ajax Amsterdam vrea să se despartă de Răzvan Marin! Anunțul făcut în presa din Olanda

26.03.2020 | 11:49
Ajax Amsterdam vrea sa se desparta de Razvan Marin Anuntul facut in presa din Olanda
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin nu mai este dorit la Ajax Amsterdam, după un sezon în care nu a reușit să se impună, deși a afost adus să fie înlocuitorul lui Frenkie De Jong plecat la Barcelona.

Ajax Amsterdam vrea să se despartă de Răzvan Marin

Jurnaliștii de la Ajax1.nl au anunțat că șefii lui Ajax Amsterdam își doresc să renunțe la serviciile lui Răzvan Marin, după un sezon în care nu a reușit să se impună în echipa lui Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

În iarnă, Răzvan Marin a avut mai multe oferte să plece din echipa „lăncierilor”, dar nu a fost lăsat de olandezi să plece, belgienii de la Club Brugge insistând pentru transferul românului.

  • 23 de ani a împlinit Răzvan Marin pe 23 mai

„Brugge nu a fost singura echipă care m-a dorit în iarnă”

Răzvan Marin a vorbit despre ofertele pe care le-a primit în iarnă, dar nu știe ce se va întâmpla în acest moment în care epidemia de coronavirus afectează din ce în ce mai mult omenirea:

ADVERTISEMENT

„Nu știu nimic de oferta de la Brugge. Acum? În perioada asta? În perioada de iarnă, da.

Deocamdată nu știu nimic, totul este blocat și nu am cum să mă gândesc la asta, impresarul meu e italian și e blocat în Italia, el este perfect sănătos, am vorbit cu el, numai că în Italia situația e destul de nasoală, pentru că n-ai voie să ieși din casă, trebuie să completezi anumite hârtii”.

„A fost ceva în iarnă. Brugge nu a fost singura, dar nu am fost lăsat să plec, mi s-a transmis că e nevoie de mine și nu am avut ce să fac. Eu mi-am dorit să plec ca să joc. Dar sunt sub contract cu Ajax și nu am ce să fac”, a mai spus mijlocașul lui Ajax Amsterdam.

ADVERTISEMENT
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com