Fotbal international

Ajax, antrenament cu zâmbetul pe buze la Torino! Video cu noile staruri ale Europei

17.04.2019 | 15:45
Ajax antrenament cu zambetul pe buze la Torino Video cu noile staruri ale Europei

Oficialii clubului Ajax Amsterdam au luat decizia ca echipa să nu se întoarcă în Olanda imediat după meciul cu Juventus din Champiosn League, iar miercuri dimineață jucătorii au efectuat un antrenament cu zâmbetul pe buze chiar la Torino. După ce au eliminat Real Madrid în optimile de finală, ”lăncierii” au produs o nouă supriză și au trecut și de campioana din Serie A.

Ajax, antrenament cu zâmbetul pe buze la Torino

Elevii lui Erik ten Hag au sărbătorit toată noaptea calificarea în semifinalele Champions League în hotelul unde au fost cazați, dar a doua zi de dimineață au revenit pe gazon pentru o desmorțire ușoară. Noile vedete ale Europei au efectuat un antrenament ușor pe Stadio Olimpico, acolo unde își joacă meciurile de acasă echipa FC Torino, marea rivală a celor de la Juventus.

Cotidianul italian Tuttosport a scris că decizia oficialilor clubului Ajax Amsterdam a fost ținută secret până în această dimineață, dar ea nu are nicio legătură cu faptul că olandezii au obținut calificarea. Ședința de pregătire a fost închisă publicului, iar la intrarea în stadion a fost plasată o mașină de poliție care să blocheze accesul oricui ar fi vrut să pătrundă în arenă.

Andre Onana și Donny van de Beek discută în timpul antrenamentului de la Torino
Andre Onana și Donny van de Beek discută în timpul antrenamentului de la Torino

Ajax e din nou în semifinalele Champions League după o pauză de 23 de ani

Ajax Amsterdam a învins Juventus Torino în deplasare cu scorul de 2-1 și s-a calificat în semifinalele Champions League pentru prima dată după o pauză de 23 de ani. După marea supriză reușită în Italia, oficialii clubului olandez au făcut o  postare genială pe contul de Twitter încărcând o poză cu eroii din meciul cu Juventus, Donny van den Beek și Mathijs de Ligt din vremea când evoluau la grupele de copii.

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, a fost fair-play după calificarea în semifinalele Champions League și a recunoscut că formația sa a egalat norocos și că Juventus Torino a dominat prima repriză: ”Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez. Am mai eliminat o favorită, am avut încredere în noi şi mai ales am avut răbdare. În prima repriză, nu reuşeam să atacăm din cauza presiunii incredibile a celor de la Juventus, iar egalarea noastră a fost destul de norocoasă”.