Fotbal international

Ajax i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Marin. Olandezii, ofertă de 15.000.000 de euro pentru un argentinian de la River Plate

28.11.2019 | 09:56
Ajax ia gasit inlocuitor lui Razvan Marin Olandezii oferta de 15000000 de euro pentru un argentinian de la River Plate
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a fost cumpărat de Ajax Amsterdam de la Standard Liege cu 12,5 milioane de euro, dar mijlocașul român nu a impresionat în tricoul formației din Olanda și oficialii de la Ajax i-au găsit deja înlocuitor internaționalului român care are o singură pasă decisivă în 12 meciuri jucate pentru olandezi.

Ajax i-a găsit înlocuitor lui Răzvan Marin

Ajax Amsterdam i-a găsit rapid înlocuitor lui Răzvan Marin. Olandezii s-au orientat către un mijlocaș argentinian care se află sub contract cu River Plate. Exequiel Palacios (21 de an) evoluează pe același post cu internaționalul român, iar profilul său este foarte asemănător cu cel al lui Răzvan Marin și iese în evidență cu precizia paselor.

ADVERTISEMENT

Exequiel Palacios a fost urmărit în trecut și de Real Madrid, club cu care a fost aproape să semneze un contract pe o durată de 5 ani și jumătate în perioada de mercato din iarna trecută, dar s-a accidentat la genunchi și a fost ținut departe de teren mai bine de două luni, lucru care a făcut ca mutarea la gruparea din La Liga să pice.

Cluburi mari din Europa l-au dorit pe Palacios

Alte cluburi care s-au interesat de serviciile lui Exequiel Palacios, fotbalistul care ar urma să ajungă la Ajax Amsterdam ca să îl înlocuiască pe Răzvan Marin, sunt Barcelona, Atletico, Manchester City și PSG, dar acest lucru s-a întâmplat în perioada când fotbalistul avea 16 ani. Asta nu e tot! Inter Miami, clubul patronat de David Beckham, a vrut să-l cumpere pe Palacios, dar acesta vrea să joace în Europa.

ADVERTISEMENT

River Plate a pierdut finala Copei Libertadores, iar oficialii au anunțat că sunt dispuși să renunțe la mai mulți jucători importanți pentru a obține cât mai mulți bani, iar Ajax Amsterdam dorește să profte de problemele financiare ale acestora și a propus 15.000.000 de euro pentru a-l transfera pe Palacios.