Fotbal international

Ajax știe să-și prețuiască suporterii. Scrisoare de mulțumire din partea clubului pentru fani

30.04.2019 | 13:23
Ajax stie sasi pretuiasca suporterii Scrisoare de multumire din partea clubului pentru fani

Ajax Amsterdam este un club care știe, într-adevăr, să își prețuiască suporterii. Conducerea clubului din Amsterdam a găsit de cuviință, înaintea confruntării de marți seară, de la Londra, din manșa tur a semifinalei Champions League, contra lui Tottenham, să redacteze o scrisoare publică de mulțumire fanilor care au fost alături de echipă pe tot parcursul acestei fantastice campanii europene.

Ajax mulțumește fanilor printr-o scrisoare deschisă pentru susținerea lor

În urmă cu doi ani Ajax juca finala Europa League și pierdea în fața lui Manchester United, însă de pe atunci se vedea calitatea unor jucători foarte tineri, care în acești doi ani au reușit să capete mai multă experiență și să devină ținte de mercato pentru marile puteri ale Europei. Prima dintre aceste ținte a fost deja ochită și adjudecată de Barcelona, care a dat 75 de milioane de euro pentru mijlocașul Frenkie de Jong.

În scrisoarea adresată suporterilor se spune clar că fără ajutorul acestora această poveste minunată care este Ajax nu ar fi reușit niciodată. Fanii alb-roșiilor sunt recunoscuți ca niște suporteri fanatici, dar care, din păcate, de foarte multe ori, cu mare ușurință, trec peste ceea ce este permis și ce nu și actele de violență au fost destul de multe pe unde au trecut ei.

Ajax mulțumește fanilor pentru susținere printr-o scrisoare deschisă
Ajax mulțumește fanilor pentru susținere printr-o scrisoare deschisă

Ajax este o poveste care nu va muri niciodată

Acesta este un mesaj de mulțumire. Un omagiu pentru toți cei care ne susțin în această călătorie. Pentru toți care s-au îndrăgostit de visul nostru și care ne-au ajutat să îi mărim potențialul.

Pentru o echipă care evoluează ca și când nu ar exista ziua de mâine. Prețuim viitorul, investim în el. E povestea noastră, care nu va muri niciodată. E credința noastră, care nu va muri niciodată. Această poveste este departe de a fi încheiată și fără ajutorul vostru nu ar fi început niciodată“.