Sport

Ajeti, eurogol în Farul – CFR Cluj 1-1. L-a lăsat fără reacție pe Buzbuchi. Video

Fundașul CFR-ului, Arlind Ajeti. a reușit un Eurogol pentru echipa antrenată de Adrian Mutu împotriva Farului, la Ovidiu
02.03.2024 | 22:20
Ajeti eurogol in Farul  CFR Cluj 11 La lasat fara reactie pe Buzbuchi Video
Arlind Ajeti și-a salvat echipa de la înfrângere cu un Eurogol de excepție. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Când jocul nu anunța pericol la poarta Farului, a venit un moment de excepție al lui Arlind Ajeti care a băgat echipa CFR-ului în joc. Grație acestei reușite, echipa antrenată de Adrian Mutu a plecat neînvinsă după întâlnirea cu Hagi.

Ajeti, eurogol în Farul – CFR Cluj 1-1. L-a lăsat fără reacție pe Buzbuchi

După golul Farului reușit de Ronaldo Deaconu în minutul 65,  când a făcut șah-mat apărarea adversă, clujenii nu au mai pus în pericol poarta adversă. Partida mergea către o înfrîngere a clujenilor, constănțenii reușind să închidă jocul. Presiunea teritorială a oaspeților nu dădea semne că va avea succes și pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Însă, în urma unui corner și o respingere nefericită în careul gazdelor, mingea a ajuns la Arlind Ajeti, iar albanezul a reușit să uimească pe toată lumea cu un eurogol de excepție.  Colegii albanezului și-au pus mâna în cap de uimire în urma execuției de efect. Vezi VIDEO aici.

Cu câteva secunde înainte de a marca, fundașul albanez în vârstă de 30 de ani mai avea puțin și se întorcea către centrul terenului, dezamăgit de execuția cornerului. Însă, Ajeti a văzut că mingea ajunge în zona sa și a atacat balonul ca un veritabil atacant.

ADVERTISEMENT

Farul – CFR Cluj 1-1, rezultatul care nu ajută prea mult pe niciuna dintre echipe

Albanezul și-a calculat perfect pașii și a așteptat cu calm mingea respinsă care plutea în aer. S-a poziționat ușor în alteral, undeva la 15 metri de poartă. Elevul lui Adrian Mutu s-a așezat pe minge, acoperind perfect balonul cu întreg corpul.

A lovit mingea din voleu cu piciorul drept, iar traiectoria acesteia a fost absolut fantastică. Șutul său a “tăiat” perfect mingea, îndreptându-se spre colțul lung. Buzbuchi nu a schițat  niciun gest la execuția fantastică a lui Ajeti.

ADVERTISEMENT

Imediat după eurogolul lui Ajeti, CFR-ului a simțit momentul și a continuat să pună presiune pe echipa lui Gheorghe Hagi. Clujenii și-au mai creat o serie de faze periculoase, însă fără succes pe tabela de marcaj, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Farul a controlat prima repriză, dar a ratat foarte multe ocazii clare. CFR a forțat victoria pe final, tot fără succes

Farul a controlat prima repriză, iar elevii lui Gheroghe Hagi au trecut de trei ori pe lângă deschiderea scorului. Rivaldinho, Louis Munteanu și Kiki au avut șanse serioase de a deschide scorul, dar fără succes, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Finalul partdei le-a găsit pe ambele formații dezamăgite de rezultatul de egalitate, punctul nefiind de folos niciunei formații. Practic, Farul și CFR Cluj s-au anihilat reciproc în urma rezultatului de egalitate, fie că este vorba de lupta pentru play off sau lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT