Carousel hot news

Ajung Bîrnoi şi Artean la Steaua? Anunţul făcut de Ionuţ Popa

ACS Politehnica Timişoara a învins Juventus Bucureşti, scor 2-1, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei din Banat, a vorbit despre evoluţia foarte...
04.08.2017 | 20:57
Ajung Bîrnoi şi Artean la Steaua? Anunţul făcut de Ionuţ Popa
ADVERTISEMENT

ACS Politehnica Timişoara a învins Juventus Bucureşti, scor 2-1, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei din Banat, a vorbit despre evoluţia foarte bună a ui Mailat din meciul cu formaţia pregătită de Daniel Opriţa.

Mai mult, Ionuţ Popa nu a uitat nici să comenteze în legătură cu posibilitatea ca Artean şi Bîrnoi să ajungă la Steaua. Antrenorul celor de la ACS Politehnica Timişoara susţine că Gigi Becali nu a dorit să-i transfere pe cei doi jucători din Banat şi aşteaptă ca patronul Stelei să scoată bani din buzunar în momentul în care o să fie naş la nunta fetei antrenorului lui ACS Poli.

ADVERTISEMENT

ACS POLI – JUVENTUS. Ce se întâmplă cu Bîrnoi şi Artean

“Mailat a făcut un joc destul de bun, e un jucător de perspectivă şi eu l-am promovat încă din sezonul trecut. E un jucător de valoare şi poate să crească şi mai mult. 

Sunt obosit, supărat pe situaţie. Avem toţi familii. Nu este vorba de 10-11 persoane, ci sute. Toţi suferim. Nici nu mai ştiu ce să spun. Mai mult vorbesc despre probleme decât despre joc sau adversar. Sper să o rezolvăm. 

ADVERTISEMENT

Chestia asta cu Artean şi Bîrnoi la Steaua…Dacă voia Gigi să-i cumpere, atunci îi cumpăra. Nu a vrut să-i cumpere. Nu pot să îi cer eu lui Gigi bani, el trebuie să dea bani la nunta fetei mele pentru că a promis că o să fie naş.

Doman a făcut întindere şi a trebuit să îl scot. Sperăm să nu aibă altceva mai grav“, a spus Ionuţ Popa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri