Fotbal intern

Ajung Darius Olaru și Carlos Fortes la FCSB? Gigi Becali: ”Îmi plac”

22.11.2018 | 13:33
Ajung Darius Olaru si Carlos Fortes la FCSB Gigi Becali Imi plac
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru și Carlos Fortes, sunt doriți la FCSB de finanțatorul Gigi Becali. Omul din fruntea vicecampioanei Ligii 1 Betano a dezvăluit sumele pe care este dispus să le plătească pentru aducerea celor doi fotbaliști.

”Pe Olaru îl vreau. Să zicem că dau eu 500.000 pe el. Îmi place şi Fortes. Dăm 50.000 pe el dacă îl vindem pe Gnohere. Sunt doi jucători care îmi plac. Cu Rotariu nu am mai avut nicio discuţie de acum două săptămâni. Dacu e nu, am încheiat discuțiilea. Îi doresc succes. Despre Ivan discutăm în februarie că acum s-a accidentat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT
Carlos Fortes încearcă să treacă mîn viteză pe lângă Alin Dobrosavlevici în meciul Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș
Carlos Fortes încearcă să treacă mîn viteză pe lângă Alin Dobrosavlevici în meciul Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș

Darius Olaru și Carlos Fortes sunt dorți de Gigi Becali la FCSB

Dacă pe Darius Olaru și Carlos Fortes îi vrea la FCSB, Gigi Becali a negat interesul pentru alți doi fotbaliști din Liga 1 Betano. ”Dacă îmi dă Niculae și Iftime câte 100.000 de euro îi iau pe Begue de la Astra şi pe Ongenda de la Botoşani. Hai că accept şi câte 50.000”, a glumit finanțatorul FCSB-ului.

La începutul lunii octombrie, Gigi Becali spunea că transferurile lui Darius Olaru și Carlos Fortes la FCSB sunt greu de realizat. Omul de afaceri a mai afirmat că în urmă cu un an a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru internaționalul român de tineret, dar apoi s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Deși antrenorul de la Gaz Metan Mediaș, Mihai Teja, era încântat de faptul că cei doi fotbaliști ar putea ajunge la FCSB, FANATIK.RO a aflat că ardelenii au pe masă o ofertă de un milion de euro pentru Darius Olaru de la Dinamo Moscova. De atacantul Carlos Fortes este interesată și Dinamo București, dar antrenorul Mircea Rednic a anunțat că nu se pune problema unor discuții până în pauza de iarnă.