Fotbal intern

Ajunge Denis Alibec la Al Faisaly? Mircea Rednic: “E un jucător foarte bun!”

11.07.2018 | 20:40
Ajunge Denis Alibec la Al Faisaly Mircea Rednic E un jucator foarte bun
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a vorbit pentru FANATIK.RO despre posibilitatea ca Denis Alibec, jucătorul aflat pe lista plecărilor la FCSB, să ajungă la Al Faisaly, echipă pe care a preluat-o în această vară. Antrenorul român nu a vrut să oferte foarte multe detalii despre o posibilă mutare a atacantului român la formaţia din prima ligă din Arabia Saudită.

Mai mult, Mircea Rednic a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, fotbalist care se află şi pe lista de transferuri a arabilor de la Al Shabab, formaţie pregătită de Marius Şumuidcă. În ceea ce îl priveşte pe Harlem Gnohere, Mircea Rednic susţine că nu îl interesează.

ADVERTISEMENT

Ajunge Denis Alibec la Al Faisaly? “Vedem!”

“Am lot destul de bun, acum sunt în pregatire cu echipa, am şi străini foarte buni şi mai am loc să transfer doi jucatori din campionatele externe. Din cauza asta nici nu mă grăbesc să îi aduc, e posibil să fie din campionatul nostru, o să vedem… Gnohere nu, nu mă interesează, iar la Alibec (a început să râdă) nu vreau să spun acum nimic despre Alibec, este un jucător foarte bun, dar nu vreau să vorbesc mai mult, o să vedem, nu spun nici că mă interesează, nici că nu mă interesează, e destul timp pentru mine, campionatul începe în august, plus că o să vin cu echipa mea de club în cantonament în România… Vedem, vorbim!”, a spus Mircea Rednic pentru FANATIK.RO.

Mircea Rednic, antrenorul lui Al Faisaly
Mircea Rednic, noul antrenor de la Al Faisaly, a vorbit despre posibilitatea ca Denis Alibec să ajungă în Arabia Saudită

Denis Alibec a înscris 12 goluri pentru FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a ajuns la FCSB în ianuarie 2017, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până pe 30 iunie 2021. În vârstă de 27 de ani, internaţionalul român a jucat în 42 de meciuri pentru FCSB, a înscris 12 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul carierei, Denis Alibec a mai jucat la echipe precum Farul Constanţa, KV Mechelen, Inter, Astra Giurgiu, FC Viitorul Constanţa, Bologna.