Fotbal intern

Un fost “câine” crede în Miriuţă: “Dinamo va prinde play-off-ul!”

Vasile Miriuţă a avut o întâlnire cu Ionuţ Negoiţă. iar după două ore de discuţii a anunţat că va continua pe banca tehnică a lui FC Dinamo Bucureşti.
22.11.2017 | 14:57
Un fost

Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, a decis să-i mai dea o şansă lui Vasile Miriuţă, după ce Claudiu Niculescu a refuzat să o părăsească pe FC Voluntari. Hotărârea finanţatorului din “Ştefan cel Mare” a fost salutată de Dănuţ Lupu, fostul jucător al grupării FC Dinamo Bucureşti.

Mai mult, Dănuţ Lupu susţine că Vasile Miriuţă va reuşi să o califice pe FC Dinamo Bucureşti în playoff-ul Ligii 1 Betano, chiar dacă nu a reuşit să aducă un plus echipei de când a ajuns pe banca tehnică. Fostul internaţional român crede că Miriuţă va avea de câştigat dacă va reuşi să-i unească pe jucătorii săi.

Dănuţ Lupu e fericit că Vasile Miriuţă rămâne la FC Dinamo Bucureşti

 “Eu cred că e foarte bine pentru Dinamo că va continua Miriuţă. Până la urmă el a luat echipa de pe locul 7 şi este tot acolo. Da, nu a reuşit să aducă un plus, dar nu e neapărat vina lui. Eu zic că 99,9% Dinamo va prinde play-off-ul. Anul trecut, când ziceam că Dinamo se poate bate la campionat, lumea zicea că sunt nebun.

El trebuie să-i facă pe jucători să fie ca un singur fotbalist, nu 16. Dacă va face asta, va reuşi să câştige foarte uşor meciurile. La toate echipele sunt probleme. Dar la Dinamo, dacă se strică un lift, apare imediat pe prima pagină. Eu mă bazez pe caracterul jucătorilor. Ei sunt primii care au de pierdut, nu eu sau Miriuţă. Ei pot redresa echipa aceasta”, a spus Dănuţ Lupu la Pro X. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri