Fotbal international

Ajunge Salah la Real Madrid? Agentul egipteanului nu a negat interesul

26.05.2018 | 23:22
Ajunge Salah la Real Madrid Agentul egipteanului nu a negat interesul

Agentul atacantului egiptean al echipei FC Liverpool, Mohamed Salah, nu a negat un poosibil transfer la formația Real Madrid. Intervievat cu ocazia finalei Ligii Campionilor de la Kiev dintre cele două grupări, Ramy Abbas, a ținut să precizeze că jucătorul este fericit în Anglia.

”Voi fi foarte puțin diplomatic. Salah este foarte fericit la Liverpool… deocamdată. Nu știu ce să spun despre interesul lui Florentino Perez. Salah va fi în cea mai bună formă în această seară, deși el este în Ramadan. El se concentrează pe Liverpool, pe fani și pe antrenorul său”, a spus Abbas într-un interviu pentru postul spaniol Antena 3, citat de cotidianul Sport.

Dorit de Real Madrid, Salah își dorește să rămână la Liverpool

Presa internațională a vorbit despre o eventuala plecare la Real Madrid în aceasta vară, dar Salah i-a liniștit însă pe fanii de pe Anfield Road. “Nu plec nicăieri! Sunt foarte fericit aici și totul este perfect. Am avut un sezon excelent, iar acum suntem în finala UEFA Champions League și toată lumea este entuziasmată. Este doar începutul. E doar primul meu an aici și în aceeași situație sunt și alți jucători. Am avut un an incredibil, dar ăsta e doar începutul”, a declarat Salah.

Agentul lui Mohamed Salah nu a negat un transfer al egipteanului la Real Madrid
Agentul lui Mohamed Salah nu a negat un transfer al egipteanului la Real Madrid

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2022, însă fotbalistul a intrat deja în atenţia mai multor cluburi din Europa. Real Madrid este interesată de jucătorul de 25 de ani şi este dispusă să-l transfere în această vară. Fiindcă nu au vrut să își piardă superstarul, cei de la Liverpool au decis să îi mărească salariul egipteanului.

Mohamed Salah se află în Ramadan până pe 14 iunie, ziua în care începe Campionatul Mondial. Cu toate că este un musulman practicant, starul lui Liverpool a decis să nu ţină postul în zilele premergătoare finalei Champions League.