Carousel hot news

Un botoşănean şochează: “Nu ne interesează podiumul!”

FC Botoşani a remizat cu Viitorul, 0-0, şi a ratat şansa să urce pe locul 1 în Liga 1. Chiar şi aşa, moldovenii sînt pe treapta a treia a podiumului, cu 15 puncte după şapte etape, la...
Autor: Constantin Radu | 16.09.2013 | 21:22
Un botoşănean şochează:

FC Botoşani a remizat cu Viitorul, 0-0, şi a ratat şansa să urce pe locul 1 în Liga 1. Chiar şi aşa, moldovenii sînt pe treapta a treia a podiumului, cu 15 puncte după şapte etape, la egalitate cu Astra şi cu Petrolul.

Marius Croitoru spune însă că FC Botoşani nu ţinteşte un loc de Liga Europa, ci salvarea de la retrogradare. “Nu ne interesează podiumul. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Am luat un punct şi sîntem mulţumiţi. Nu sperăm la un loc mai bun: obiectivul nostru e locul 12 sau 11”, a spus Croitoru la DigiSport.

“Secretul nostru îl reprezintă munca şi disciplina. Atunci cînd antrenorul spune ceva, noi punem în practică. Asta se vede pe teren, nu lăsăm spaţii adversarilor”, a mai spus Criotoru.

În următoarea rundă, FC Botoşani o va întîlni pe Steaua. Fost jucător în Ghencea, Marius Croitoru, crede că actuala generaţie a “roş-albaştrilor” este cea mai bună din ultimii ani. “Steaua este cea mai bună echipă la ora actuală, are un antrenor bun. Chiar dacă vor juca împotriva noastră cu rezervele, sînt jucători care pot face diferenţa. De exemplu Filip, care e propus la naţională şi poate face diferenţa oricînd. Lotul lor actual este la cel mai bun din ultimii ani. Au ajuns acolo unde au ajuns pentru că merită”, a încheiat Croitoru.

Popovici: “Doar patru-cinci echipe sînt mai bune decît noi”

Antrenorul Cristi Popovici l-a contrazis pe Croitoru în privinţa obiectivului echipei. “Nu-mi place cum sună salvarea de la retrogradare. În vestiar o să spunem că doar 4 sau 5 echipe sînt mai bune decît noi”. Tehnicianul moldovenilor mai are un of: “Voiam să jucăm contra Stelei din poziţia de lider. În şapte etape sîntem neînvinşi şi sîntem mulţumiţi. Ne aşteptam să avem o evoluţie bună, avem un lot omogen”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!