Sport

FootballCoin: Ziua 13. Ajută-l pe Messi să se odihnească pentru meciul de astăzi

26.06.2018 | 13:50
FootballCoin Ziua 13 Ajutal pe Messi sa se odihneasca pentru meciul de astazi
ADVERTISEMENT

Jurnal FootballCoin: Ziua 13

Lionel Messi este foarte stresat. Iar acest lucru îi afectează evoluțiile la Cupa Mondială. Este de înțeles. Speranțele întregii țări pentru câștigarea celui de-al treilea trofeu mondial apasă pe umerii decarului.

Astăzi Argentina dispută meciul decisiv în fața Nigeriei. În cazul în care evoluția lui Messi nu se îmbunătățește față de primele două partide, naționala Albiceleste riscă eliminarea.

ADVERTISEMENT

Ca să te scutim de posibila dezamăgire a unei noi înfrângeri a Argentinei, îți propunem cinci jucători gratuiți  în FootballCoin

  1. Andrej Kramaric (Croația)Messi și colegii săi au întâlnit deja Croația. Înfrângerea cu 3-0 îi face pe croați să fie calificați cu un meci înainte de încheierea primei etape a competiției. Ca urmare ei vor putea să opereze schimbări în lotul care va întâlni Islanda azi.Kramaric joacă pentru 1899 Hoffenheim. Împotriva Argentinei a primit șansa să evolueze pentru doar 30 de minute și va fi dornic să marcheze în meciul de astăzi și să intre în competiție cu Mandzukic pentru postul de titular
ADVERTISEMENT

2. Kelechi Iheanacho (Nigeria)

În cel mai pesimist scenariu gândit de fanii argentinieni, Nigeria va câștiga astăzi și se va califica în detrimentul echipei lui Messi. Iheanacho va reprezenta probabil cel mai mare pericol pentru poarta argentinienilor în meciul de astăzi. (Cel mai mare pericol din meciul precedent, Willy Caballero, se va afla mai mult ca sigur pe banca de rezerve.) Actual jucător pentru Leicester, fost atacant la Manchester City, Iheanacho a obținut doar 21.20 puncte în ultima rundă, însă va căuta să înscrie împotriva Argentinei.

3. Kylian Mbappe (Franța)

Cel mai cunoscut adolescent din fotbalul internațional, Mbappe a marcat deja primul lui gol la Cupa Mondială. Însă atacantul nu are niciun motiv să se oprească aici. Franța este deja calificată dinaintea meciului cu Danemarca, iar Mbappe este anunțat printre titulari. Cu o reputație în continuă creștere, atacantul lui PSG va dori să folosească oportunitatea de astăzi pentru a impresiona.

ADVERTISEMENT
  1. Alfred Finnbogason (Islanda)

Favorita publicului internațional, Islanda menține șanse de calificare înaintea partidei împotriva Croației. Nordicii sunt nevoiți să câștige, iar Finnbogason reprezintă cea mai bună șansă a islandezilor de a marca. Atacantul a marcat în egalul istoric în meciul împotriva Argentinei. De data aceasta în fața sa nu va mai sta portarul Willy Caballero. Chiar și așa, motivat de oportunitatea obținerii celui mai bun rezultat din istoria micuței insule din nordul Europei, Finnbogason poate oferi o foarte bună evoluție.

  1. Paolo Guerrero

Căpitanul peruvian Paolo Guerrero a fost cât pe ce să nu poată evolua la această ediție a Cupei Mondiale. Suspendarea oferită inițial de FIFA a fost redusă, însă evoluțiile lui Guerrero în cadrul competiției au fost șterse. Peru nu a acumulat niciun punct. Sud americanii nu au marcat niciun gol. Situația se poate schimba astăzi împotriva Australiei, iar atacantul peruvian are toate șansele de a duce un bun punctaj în cadrul competițiilor FootballCoin.

ADVERTISEMENT

Toate partidele din cadrul Cupei Mondiale se regăsesc în cadrul competițiilor FootballCoin. Este simplu să joci. Și este gratuit.  Înregistrează-te și alcătuiește lotul echipei pentru ziua respectivă. Dacă jucătorii punctează bine, te vom recompensa cu criptovaluta tăi XFC coin.

ADVERTISEMENT