Life

Akebono de la Puterea Dragostei a fost arestat preventiv. Ce acuzații i se aduc

24.01.2021 | 15:38
Akebono de la Puterea Dragostei a fost arestat preventiv Ce acuzatii i se aduc
Tânărul instructor de fitness din Galați a fost prins conducând fără permis. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2021 a început cum nu se putea mai prost pentru Akebono de la Puterea Dragostei. Tânărul instructor de fitness din Galați a fost „dat dispărut” de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, după aproape o lună de când nu a mai postat nimic.

Ei bine, după o investigație amănunțită, am reușit să-l găsim. Numele său apare pe portalul instanțelor, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

ADVERTISEMENT

De altfel, se pare că Tribunalul Galați a admis contestația formulată de Parchet, ceea ce înseamnă că tânărul instructor de fitness este în arest preventiv.

Akebono de la Puterea Dragostei a fost prins conducând fără permis. Acum se află în arest preventiv

Ținând cont că nu se află la prima abatere, Akebono riscă să primească o condamnare cu executare. Judecătorul ar putea da dovadă de clemență doar în cazul în care își va recunoaște faptele.

ADVERTISEMENT

La data de 02 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați au oprit în trafic, pe Bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat, de 27 de ani, din localitate.

Ca urmare a verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat, din luna martie 2019, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

ADVERTISEMENT

Mai mult, persoana în cauză fusese depistată, în aceeași zi, în jurul orei 16.40, conducând autoturismul pe Bulevardul Henri Coandă.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

Akebono (n.r. Alexandru Claudiu Laurențiu, pe numele din buletin) circula de un an și jumătate fără permis și chiar posta pe rețelele de socializare imagini de la volanul autoturismului, fără să-i fie teamă că polițiștii se vor sesiza.

ADVERTISEMENT