Life

Akebono de la Puterea dragostei are un job la care ar râvni toți bărbații. Ce secrete ar ascunde concurentul

13.08.2020 | 13:08
Akebono de la Puterea dragostei are un job la care ar ravni toti barbatii Ce secrete ar ascunde concurentul
ADVERTISEMENT

Akebono este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea dragostei, iar recent a ieșit la iveală unul din secretele sale: jobul pe care l-a avut înainte să intre în casa din Istanbul.

Akebono de la Puterea dragostei, antrenor de fitness

Gălățeanul în vârstă de 27 de ani este antrenor de fitness, iar prin mâinile sale au trecut mai multe domnișoare dornice să arate bine. Această meserie este cu siguranță una dintre cele pentru care mulți bărbați ar face orice.

ADVERTISEMENT

Dincolo de jobul său, Akebono este pândit de multe umbre ale trecutului.  Concurentul care a intrat în conflict din prima zi cu Alexandra și Adriana, cele două surori din reality-show, este acuzat că ar avea doi copii acasă față de care nu se arată foarte interesat.

Alexandra a declarat în emisiune că l-a văzut pe Claudiu Alexandru Laurențiu (numele său real) cu un băiețel la Galați, însă acesta susține că nu este copilul lui, ci al unei foste iubite, iar el l-a îngrijit ca și cum ar fi fost fiul său.

ADVERTISEMENT

Trecutul lui Laurențiu, plin de semne de întrebare

Pe internet circulă și o altă variantă a trecutului lui Laurențiu. Fanii emisiunii susțin că gălățeanul ar avea și o fetiță, pe lângă băiețelul pe care l-a văzut Alexandra, dar pe care nu vrea să o recunoască pentru a nu plăti pensie alimentară.

O femeie i-a adus acuzații extrem de grave lui Akebono pe Facebook, dezvăluind lucruri halucinante despre acesta.

ADVERTISEMENT

„Te-am băgat la mine în casă. Fetița ta poartă numele meu în certificatul de naștere. Urma să fie botezată de mine. Nu te-ai lovit niciodată de refuzul meu când ai cerut ajutor.

Te-am primit în casa mea când erai pe străzi, iar tu aștepți să adorm și îți permiți să intri în camera mea să îmi furi telefoanele, tableta, laptopul care conținea documente personale, ceasul de pe noptieră, până și haine. Ești o mizerie, un gunoi, îți meriți soarta”, este mesajul transmis de respectiva individă lui Akebono.

ADVERTISEMENT