Life

Akenono de la Puterea Dragostei, un nou dosar penal. Ce a pățit fostul concurent de la Kanal D

Akenono, pe numele din buletin Alexandru Claudiu Laurențiu, are din nou probleme cu legea. Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a ales cu un dosar penal.
12.01.2022 | 11:08
Akenono de la Puterea Dragostei un nou dosar penal Ce a patit fostul concurent de la Kanal D
Akenono de la Puterea Dragostei, o nouă condamnare penală. Ce riscă fostul concurent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Kanal D are un nou dosar penal, după ce anul trecut a fost condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis.

De această dată fostul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns pe mâna judecătorilor pentru tulburarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată din România Akebono urmează să ajungă în fața magistraților la Judecătoria din Galați.

Akenono de la Puterea Dragostei, o nouă condamnare penală. Ce riscă fostul concurent

Akebono de la Puterea Dragostei e condamnat deja la 2 ani de închisoare și urmează să afle care este pedeapsa pe care o riscă. Mai exact, este vorba de o pedeapsă cuprinsă între 3 luni și 2 ani sau amendă.

ADVERTISEMENT

În dosarul de acum alte două persoane sunt inculpate. Vestea proastă pentru fostul concurent de la Kanal D este faptul că a efectuat o parte foarte mică din fosta condamnare.

Akebono a fost condamnat pentru că a fost prins de mai multe ori circulând fără permis. Judecătorii au considerat că reprezintă un potențial pericol social având în vedere că avea pe rol 6 dosare penale.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fostul participant de la Kanal D a continuat să conducă mașină personală pe drumurile publice în ciuda faptului că nu mai avea voie.

Noul dosar pică foarte prost pentru fosta vedetă a emisiunii Puterea Dragostei în contextul în care încearcă să-i convingă pe judecători să-i suspende executarea pedepsei.

ADVERTISEMENT

Akebono de la Puterea Dragostei, un nou dosar penal

În acest sens, Akebono a făcut mai multe solicitări în instanță, însă până prea mare succes. Mai mult decât atât, el a invocat legea recursului compensatoriu.

În acest context a cerut ca la 30 de zile executate să-i fie scăzute 6, asta din cauza condițiilor proaste din penitenciar. Este vorba de spațiul mic, care nu este suficient aerisit și nu există lumină naturală.

Tânărul instructor de fitness a fost la vremea respectivă în arest preventiv, Akebono fiind renumit pentru emisiunea matrimonială de la Kanal D.

ADVERTISEMENT