Video. Iar a făcut circ! Şumudică, chemat la Comisia de Disciplină

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
31/01/2018, 19:43
Video. Iar a făcut circ! Şumudică, chemat la Comisia de Disciplină

UPDATE, ora 17:30 / Marius Şumudică va fi chemat la Comisia de Disciplină după ce a făcut scandal în timpul meciului cu Akhisar, scor 0-1, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei. Presa turcă scrie că antrenorul român riscă 15 zile de suspendare, ceea ce înseamnă ca va lipsi de la partida de campionat cu Osmanlispor şi de la returul din Cupă cu Akhisar.


UPDATE. Marius Şumudică a fost eliminat în repriza secundă a meciului pierdut de Kayserispor în Cupa Turciei, contra celor de la Akhisar. Şumudică a protestat vehement la adresa arbitrului după ce atacantul său, Umut Bulut, a primit un cartonaş galben. Antrenorul român a făcut scandal preţ de aproape o jumătate de minut şi a fost trimis în tribună. El riscă acum să fie suspendat pentru trei meciuri. 


Şumudică a început meciul Akhisar – Kayserispor 1-0 cu fundaşul Cristian Săpunaru titular, la fel ca brazilienii Fernando Boldrin şi William De Amorim, dar i-a păstrat pe banca de rezerve pe portarul Silviu Lung şi pe fundaşul Tiago Lopes.

Partida se îndrepta spre un 0-0 care ar fi adus un avantaj important pentru formaţia lui Marius Şumudică în vederea returului de săptămâna viitoare, dar gazdele au reuşit să marcheze în minutul 89 prin Ataseven.

Returul va avea loc în 7 februarie la Kayseri

La pauza meciului Akhisar – Kayserispor 1-0, Şumudică l-a înlocuit pe William De Amorim cu Tiago Lopes, iar în minutul 82 l-a scos de pe teren şi pe Boldrin. De Amorim şi Tiago Lopes au primit fiecare câte un cartonaş galben.

Partida retur se va disputa la 7 februarie, de la ora 19:00, pe stadionul Kadir Has Şehir din Kayseri. Învingătoarea din meciul Akhisar – Kayserispor va juca în semifinala cu formaţia care va câştiga dubla Konyaspor – Galatasaray.

Închide ×