Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Al 7-lea jucător care pleacă de la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali și-a făcut bagajele după 4 ani. Video exclusiv

Continuă curățenia de vară la FCSB. Încă un fotbalist al vicecampioanei își face bagajele și va pleca la finalul sezonului după 4 ani petrecuți în roșu și albastru.
25.05.2023 | 12:00
Al 7lea jucator care pleaca de la FCSB Preferatul lui Gigi Becali sia facut bagajele dupa 4 ani Video exclusiv
Exclusiv. Al 7-lea jucător care pleacă de la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali și-a făcut bagajele după 4 ani. FOTO; Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvălui în exclusivitate pentru FANATIK nu mai puțin de 6 fotbaliști vor pleca în această vară de la FCSB. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, site-ul nostru a anunțat numele unui al 7-lea fotbalist care va părăsi vicecampioana.

Sorin Șerban, out de la FCSB! Al 7-lea jucător la care Gigi Becali renunță în vară

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB se va despărți la vară și de fundașul stânga Sorin Șerban (23 de ani). Apărătorul băimărean era legitimat la gruparea roș-albastră din anul 2019, atunci când Gigi Becali l-a adus de la Minaur.

ADVERTISEMENT

„Al 7-lea jucător care pleacă de la FCSB, în afara listei de 6 jucători anunțată de patronul Gigi Becali în direct la Fanatik SuperLiga, Sorin Șerban, fundașul stânga, pleacă și el de la FCSB”, a comentat Ioana Cosma informațiile dezvăluite de FANATIK, în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA.

Sorin Șerban mai avea contract cu FCSB până în vara lui 2024. În cei patru ani petrecuți la echipa patronată de Gigi Becali, fundașul stânga a jucat 16 meciuri și a oferit o pasă de gol. În toată această perioada a avut parte și de o experiență la Poli Iași, acolo unde a jucat sub formă de împrumut, între 2019 și 2020.

ADVERTISEMENT

Șerban se alătură astfel celorlalți 6 jucători de la FCSB de care Gigi Becali a decis să se debaraseze după ce a ratat titlul pentru al 8-lea an la rând. Este vorba despre Iulian Cristea, Joonas Tamm, Billel Omrani, Valentin Crețu, Boban Nikolov și Deian Sorescu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fundașul stânga era preferatul patronului

Sorin Șerban a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, în ciuda faptului că, în 2021, fundașul stânga era unul dintre preferații patronului. Mai mult, latifundiarul din Pipera a încercat să îl impună cu forța în echipa care îi mai avea pe acel post pe Risto Radunovic sau Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

„Eu consider că Șerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului, m-am gândit că Șerban e mai bun în atac.

E U21, îmi place mie mai mult de el, cu asta basta”, declara Gigi Becali, în 2021, după ce FCSB era eliminată de Șahtior Karagandî în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT