Fotbal international

Al Ahli Dubai – Al Hilal 1-2 în Liga Campionilor Asiei. Revenire spectaculoasă a echipei lui Răzvan Lucescu în a doua repriză. Gol senzațional înscris de Gomis. VIDEO

17.02.2020 | 17:18
Al Ahli Dubai  Al Hilal 12 in Liga Campionilor Asiei Revenire spectaculoasa a echipei lui Razvan Lucescu in a doua repriza Gol senzational inscris de Gomis VIDEO
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu și Al Hilal continuă parcursul din faza grupelor în Liga Campionilor Asiei. Deținătoarea trofeului se deplasează la Dubai, pentru meciul din etapa a doua a grupei B, cu Al Ahli. Întâlnirea va începe luni, de la ora 15:30, și va fi găzduită de Al Rashid Stadium.


UPDATE, 17 februarie, ora 17:23 / Al Hilal a reușit să câștige meciul din deplasare cu Al Ahli Dubai şi a ajuns la a doua partidă câştigată în Cupa Campionilor Asiei, din tot atâtea meciuri.
Golurile trupei lui Răzvan Lucescu au fost înscrise de Gomis (36, 72), în timp ce pentru gazde a marcat Jaber în minutul 24.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei, Al Hilal se află pe locul doi în grupă, la egalitate de puncte (6) cu Pakhtakor, formație din Uzbekistan.


UPDATE, 17 februarie, 17:03. Al Ahli Dubai – Al Hilal 1-2 în Liga Campionilor Asiei. Gomis realizează ”dubla” în minutul 72 pentru formația lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 17 februarie, 16:50. Al Ahli Dubai – Al Hilal 1-1 în Liga Campionilor Asiei. Start echilibrat în repriza secundă. Nicio fază importantă la cele două porți până în minutul 60.


UPDATE, 17 februarie, 16:08. Al Ahli Dubai – Al Hilal 1-1 în Liga Campionilor Asiei. Golgheterul trupei lui Răzvan Lucescu, Bafetimbi Gomis, egalează în minutul 36, după pasa lui Giovinco.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 17 februarie, 15:56. Al Ahli Dubai – Al Hilal 1-0 în Liga Campionilor Asiei. Gazdele au deschis scorul în minutul 26 prin Yousef Jaber.


UPDATE, 17 februarie, 15:32. A început meciul Al Ahli Dubai – Al Hilal din Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu și Al Hilal, al doilea meci în Liga Campionilor Asiei

După prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal a acumulat trei puncte. Pe 10 februarie, Al Hilal a trecut, pe teren propriu, scor 2-0, de Shahr Khodrou din Iran.

Al Ahli Dubai, rivala de luni, este o fostă echipă a lui Cosmin Olăroiu, un alt antrenor român cu rezultate notabile în Asia.

În prima rundă, echipa din Ermiratele Arabe Unite a pierdur, scor 1-2, deplasarea cu Pakhtakor Tashkent (Uzbekistan).

Răzvan Lucescu este singurul român din actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor Asiei și va încerca să păstreze trofeul câștigat de Al Hilal în sezonul precedent, după finala câștigată în fața japonezilor de la Urawa Red Diamonds.

Programul lui Al Hilal în grupa B din Liga Campionilor Asiei

După debutul cu succes contra celor de la Shahr Khodrou, echipă aflată în acest moment pe locul cinci în campionatul iranian, Al Hilal are alte cinci meciuri până la calificarea în faza următoare.

Programul complet al celor de la Al Hilal în cea mai importantă competiție asiatică la nivel de cluburi este următoarea:

  • Al Hilal – Shahr Khodrou (10 februarie, ora 16:40) 2-0
  • Shabab Al Ahli Dubai – Al Hilal (17 februarie, ora 15:30)
  • Al Hilal – Pakhtakor Tashkent (3 martie, ora 18:45)
  • Pakhtakor Tashkent – Al Hilal (6 aprilie, ora 16:00)
  • Shahr Khodrou – Al Hilal (21 aprilie, ora 15:00)
  • Al Hilal – Shabab Al Ahli Dubai (5 mai, ora 22:30)

Lucescu, idol în Arabia Saudită

În 2019, Răzvan Lucescu a devenit al doilea antrenor român care cucerește Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu în 2000 tot cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.

Răzvan Lucescu a devenit erou în Arabia Saudită, după ce a adus Liga Campionilor Asiei la Al Hilal, după o pauză de 19 ani. La sfârșitul retului finalei cu Urawa, antrenorul și jucătorii echipei din Ryadh au sărbătorit cucerirea trofeului continental alăturii de fanii arabi ce au făcut deplasarea în Japonia.

ADVERTISEMENT