Life

Al Bano, despre momentul în care și-a pierdut fiica: ”Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”

Cântărețul Al Bano și Romina Power sunt împreună de ani buni, iar în curând vor urca și pe scena din România, de la Cluj.
11.11.2022 | 07:14
Al Bano despre momentul in care sia pierdut fiica Din pacate acesta este dramaticul adevar
Al Bano a vorbit despre momentul în care și-a pierdut fiica. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre Romina Power și Al Bano a avut suișuri și coborâșuri, însă între timp, cei doi au reușit să își găsească liniștea, unul în brațele celuilalt.

Romina Power și Al Bano au ajuns în România

Deși el are 79 de ani și ea 71, vârsta nu este un impediment pentru a-și urma pasiunea. Dovada clară este concertul din România pe care cuplul îl va susține la Cluj.

ADVERTISEMENT

Pentru că artistul a ajuns deja în România, cei de la cancan.ro au vrut să afle mai multe detalii despre familia acestuia. Amintim faptul că artistul și-a pierdut fiica pe când aceasta avea doar 23 de ani, în condiții misterioase.

La acel moment au apărut numeroase zvonuri cu privire la ce s-ar fi întâmplat cu aceasta, însă Al Bano are o cu totul altă poveste.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit pentru sursa citată că știe adevărata poveste, dar și cum a ajuns să își găsească finalul fiica sa. Totul s-a întâmplat extrem de repede, fără motive prea clare.

Mai exact, tânăra s-ar fi aflat pe malul unei ape și citea, în timp ce un paznic a rugat-o să plece de acolo. Ulterior, Ylenia Carrisi ar fi luat decizia de a se arunca în fluviul respectiv, spunând că ea aparține apelor.

ADVERTISEMENT

Cum a dispărut, de fapt, fiica lui Al Bano

”Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: “Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.” Și ea că: “Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat.

Apoi a revenit. “Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: “Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”, a mărturisit Al Bano, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că după această întâmplare a mai avut într-adevăr încă doi copii, iar una dintre fete chiar seamănă cu cea care a dispărut din viața lui, însă sunt anumite lucruri care nu pot fi comparate.

Mai mult de atât, Al Bano a mai povestit pentru cancan.ro  că după acest eveniment marcant din viața sa, o bună perioadă de timp a devenit ateu. Nu i-a venit să creadă modul în care a ajuns să o piardă pe Ylenia Carrisi, însă ulterior, viața lui s-a schimbat.

De asemenea, artistul mai spune și că într-un final,  a reușit să lase în spate paginile negre din viața sa și să poată să meargă mai departe. Acest lucru este confirmat și de faptul că el și soția s-au împăcat după ani buni de la separare.

ADVERTISEMENT
Tags: