News

Al doilea caz de coronavirus la Astra Giurgiu?! Risto Radunovic, suspect de infectare cu COVID-19. Prezintă primele simptome. Exclusiv

30.07.2020 | 15:34
Al doilea caz de coronavirus la Astra Giurgiu Risto Radunovic suspect de infectare cu COVID19 Prezinta primele simptome Exclusiv
ADVERTISEMENT

Veștile proaste continuă la Astra Giurgiu, iar după ce Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv cu COVID-19, FANATIK a aflat că Risto Radunovic prezintă simptome de coronavirus

Din informaţiile FANATIK, Risto Radunovic prezintă primele simptome de infectare cu coronavirus. Fotbalistul de 28 de ani este bun prieten cu Ljuban Crepulja, depistat pozitiv miercuri.

ADVERTISEMENT

Cei doi iau masa deseori împreună şi merg la antrenament în aceeaşi maşină. Starea generală a fundaşului de 28 de ani este una proastă şi nu se simte deloc bine.

Risto Radunovic, suspect de coronavirus

Risto Radunovic este suspect de coronavirus, acesta fiind coleg de cameră cu Ljuban Crepulja, jucătorul confirmat cu COVID-19 de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Risto Radunovic a jucat 33 de partide pentru Astra Giurgiu în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri și să ofere șase pase decisive.

Există două opțiuni pentru disputarea partidei dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova: victorie cu 3-0, la masa verde în favoarea oltenilor sau Astra va fi obligată să joace cu juniorii, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dani Coman își dorește ca meciurile să fie terminate pe teren

Dani Coman, președintele Astre Giurgiu, a vorbit despre situația de la club și a declarat că își dorește ca meciurile echipei sale să fie terminate pe teren, indiferent de situație:

Crepulja ne-a anunţat că are stări febrile. Am trimis pe cineva şi avea 38. A rămas în izolare. Azi şi-a făcut testul de COVID-19 şi a ieşit pozitiv. Nu credeam că poate să fie pozitiv.

ADVERTISEMENT

Am vrut să îl facem ieri după-amiază, dar nu se mai puteau face recoltări. L-am programat pentru azi dimineaţă, iar doctorii ne-au garantat că vom primi rezultatul în cursul zilei.

Aseară, s-a simtit mai rău. Acum e bine, mai are doar febră. Jucătorii sunt acasă, în izolare. Am făcut adresa la DSP. Aşteptăm răspunsul lor, să vedem dacă putem să jucăm vineri”.

„Crepulja a fost doar la un restaurant să mănânce şi la benzinărie să limenteze. La restaurant, a fost cu încă o familie, a unui prieten, şi a stat pe terasă. Nu ştie de unde a luat.

Ni s-a comunicat ce trebuie să facem. Dar încercăm toate variantele pentru a termina campionatul pe teren. Sper să ne dea DSP-ul voie să facem două teste până sâmbătă, pentru a juca. Putem să jucăm sâmbătă cu Universitatea şi cu FCSB luni. Putem juca oricând!”, a mai spus Dani Coman.

ADVERTISEMENT