Fotbal international

Al doilea miracol pentru un supraviețuitor al tragediei lui Chapecoense! Cum a „driblat” din nou moartea. Foto

03.03.2021 | 21:58
Al doilea miracol pentru un supravietuitor al tragediei lui Chapecoense Cum a driblat din nou moartea Foto
ADVERTISEMENT

Caz incredibil în Bolivia după ce unul dintre cei șase supraviețuitori ai tragediei aviatice în care și-au pierdut viața aproape toți fotbaliștii echipei braziliene Chapecoense a păcălit din nou moartea și a scăpat ca prin urechile acului.

Au trecut patru ani de la tragedia care a îndurerat fotbalul brazilian însă apar în continuare povești cu cei șase supraviețuitori ai accidentului aviatic care a curmat 71 de vieți din cei 77 de pasageri.

ADVERTISEMENT

Chapecoense tocmai a revenit pe prima scenă a fotbalului brazilian, dar clubul a fost lovit recent de un nou necaz, după ce președintele clubului a murit din cauza infecției cu coronavirus.

Erwin Tumiri, unul din cei șase supraviețuitori ai tragediei lui Chapecoense a înșelat din nou moartea

Erwin Tumiri este unul dintre membrii echipajului zborului LaMia 2933, în urma căruia în 2016 au murit 71 de persoane din cele 77 aflate la bord. Într-un mod absolut incredibil, Erwin a reușit să scape la patru ani distanță dintr-o nouă tragedie în urma căreia și-au pierdut viața 21 de persoane.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erwin Tumiri (@erwin.tumiri)

De data aceasta, Erwin Tumiri a fost implicat într-un accident rutier. Bolivianul se afla într-un autobuz care s-a răsturnat peste 150 de metri și este unul dintre cei peste 30 de răniți. Totul s-a întâmplat într-o zonă deluroasă din apropierea orașului Cochabamba, în drum spre Santa Cruz, iar tânărul în vârstă de 30 de ani a avut o inspirație de moment incredibilă.

În momentul accidentului asculta muzică și tocmai ațipise. S-a trezit în urma țipetelor și a apucat să se pună în poziție ghemuită și să se țină de scaunul din față. Asta nu doar că i-a salvat viața! Ba, mai mult, a scăpat fără nicio rană gravă sau fractură.

ADVERTISEMENT

Mărturia lui Erwin Tumiri, supraviețuitorul tragediei lui Chapecoense: „Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv”

Supraviețuitorul celor două tragedii a mărturisit cum a reușit să scape și acest al doilea accident grav și care a fost momentul care i-a salvat viața: „Mă simţeam cam somnoros şi ascultam muzică pe telefonul mobil când am auzit oameni ţipând. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să mă ţin de scaunul din faţa mea şi să încerc să nu mă mişc în timp ce autocarul se răsturna”, a șocat Erwin Tumiri.

Autobuzul rasturnat in apropierea orasului bolivian Cochabamba. Sursa foto: sarboliviacbba
Autobuzul rasturnat in apropierea orasului bolivian Cochabamba. Sursa foto: sarboliviacbba

Din cel al moment lucrurile au degenerat iar oamenii erau pur și simplu aruncați în toate direcțiile, în timp ce autocarul se răsturna, fapt ce a dus la un număr foarte mare de morți: „Ne-am tot răsturnat şi au fost oameni care au căzut unii peste alţii, parcă eram într-o maşină de spălat. Am rămas conştient şi am reuşit să ies când s-a oprit”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

Erwin Tumiri a scăpat doar cu o rană la braț și la genunchi și e convins că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv anume, ceea ce îl ajută să se împace cu destinul său șocant: „Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am răni la braţ şi nu pot să-l ridic în acest moment. Mi s-a spus că îmi voi recupera mobilitatea încetul cu încetul. Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv, atât cele bune cât şi cele rele”, a declarat supraviețuitorul celor două tragedii potrivit The Sun.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că a supraviețuit încă o dată! Are doar căteva răni și zgârieturi pe spate. Am vorbit cu el și e bine” – sora lui Erwin Tumiri

ADVERTISEMENT