Sport

Fundaş de naţională la Universitatea Craiova! Gjoko Zajkov a semnat cu echipa lui Rotaru, aşa cum Fanatik a anunţat în exclusivitate. Update

După Alexandru Işfan, Universitatea Craiova a bifat încă un transfer. FANATIK a aflat că este vorba de Gjoko Zajkov, un internaţional din Macedonia de Nord, convocat la Euro.
12.01.2023 | 19:02
Fundas de nationala la Universitatea Craiova Gjoko Zajkov a semnat cu echipa lui Rotaru asa cum Fanatik a anuntat in exclusivitate Update
Fundaş de naţională la Universitatea Craiova! Gjoko Zajkov a semnat cu echipa lui Rotaru, aşa cum Fanatik a anunţat în exclusivitate. Update
ADVERTISEMENT
12-01-2023
17:07

Gjoko Zajkov a semnat cu Universitatea Craiova! Fanatik confirmat

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate pe 3 ianuarie, Universitatea Craiova l-a transferat pe Gjoko Zajkov, un internaţional din Macedonia de Nord, care a fost la Euro 2020. Anunţul oficial al oltenilor:

“Bine ai venit, Gjoko Zajkov! 🤝 Universitatea Craiova continuă campania transferurilor din această pauză competițională. Internaționalul macedonean Gjoko Zajkov a semnat cu Știința un contract valabil pe 2 ani și jumătate. Gjoko a ajuns în cursul zilei de astăzi în cantonamentul alb-albaștrilor din Antalya și va intra de mâine sub comanda lui Eugen Neagoe.

Noul nostru fotbalist cu peste 22 de meciuri în echipa națională a Macedoniei de Nord poate evolua atât fundaș central, postul său de bază, cât și fundaș de bandă. El a jucat în prima parte a sezonului în Ucraina la Vorskla Poltava și în trecut la alte echipe precum RSC Charleroi, Rabtonicki Skopje și Levski Sofia.

El va evolua cu nr. 26. Îi dorim lui Gjoko să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!”, se arată în comunicatul oltenilor.

Zi aglomerată la Universitatea Craiova. Oltenii l-au prezentat oficial pe Eugen Neagoe pe banca tehnică şi au rezolvat transferul lui Alexandru Işfan de la FC Argeş, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Al doilea transfer al zilei la Universitatea Craiova! Oltenii l-au acontat pe Gjoko Zajkov

Din informaţiile noastre, oltenii au mai dat o lovitură în perioada de mercato. Universitatea Craiova l-a transferat pe Gjoko Zajkov, un fundaş central din Macedonia de Nord, care a jucat în prima parte a sezonului în Ucraina, la Vorskla Poltava.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 600.000 de euro, Gjoko Zajkov este un jucător care a bifat şi 22 de meciuri în echipa naţională a Macedoniei de Nord. A fost convocat şi la Euro 2020, însă nu a prins niciun minut în cele trei meciuri din faza grupelor.

Gjoko Zajkov, jucător transferat de Universitatea Craiova. Sursa: hepta.ro
Gjoko Zajkov, jucător transferat de Universitatea Craiova. Sursa: hepta.ro

Zajkov, fundaș polivalent. Poate juca în centru, dar și în bandă

Eugen Neagoe a vorbit despre un nou transfer la Universitatea Craiova la conferinţa de presă, iar FANATIK a aflat că este vorba de Gjoko Zajkov, jucător care va pleca alături de olteni în cantonamentul din Antalya:

ADVERTISEMENT

“Este posibil ca în această seară să mai apară un jucător la echipă. Eu cu domnul Cârţu şi domnul Rotaru îl ştim, dar nu vă pot spune deocamdată. Este un jucător de echipa naţională şi sper ca mâine să fie la echipă”, a spus Neagoe la prezentare.

Unul dintre atuurile lui Gjoko Zajkov este polivalenţa. El poate evolua atât ca fundaş central, postul său de bază, dar şi ca fundaş de bandă, acolo unde oltenii au suferit în prima parte a sezonului şi au rămas şi fără Nicuşor Bancu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, stagiu de pregătire în Belek!

Universitatea Craiova va pleca miercuri, 4 ianuarie, într-un stagiu de pregătire în Turcia. Lotul condus de Eugen Neagoe va efectua un cantonament în staţiunea Belek. Oltenii au început anul în forţă şi au anunţat deja primele mutări.

Şi sunt spectaculoase. Alexandru Işfan a fost dorit de alţi granzi din campionat precum FCSB sau Rapid. Iar pentru această mutare, patronul Mihai Rotaru a băgat mâna adânc în buzunar, plătind celor de la FC Argeş 650.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Gjoko Zajkov a evoluat în 19 meciuri, două dintre apariții fiind în Conference League, iar trei în Liga Națională alături de Macedonia de Nord.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Gjoko Zajkov
  • 27 de ani are fundașul nord-macedonean

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT