Fotbal international

Al Hilal – Urawa 1-0, în manșa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei. Răzvan Lucescu voia un succes mai clar și cere concentrare: ”Voiam și golul doi. Încă nu e decisă finala”

09.11.2019 | 20:16
Al Hilal  Urawa 10 in mansa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei Razvan Lucescu voia un succes mai clar si cere concentrare Voiam si golul doi Inca nu e decisa finala
ADVERTISEMENT

Meciul Al Hilal – Urawa Red Diamonds are loc sâmbătă, 9 noiembrie, cu începere de la ora 18:30, în cadrul primei manşe a finalei Ligii Campionilor Asiei. Returul se va derula în Japonia pe data de 24 noiembrie. Este o şansă pentru Răzvan Lucescu de a adăuga o nouă performanţă la cariera sa de antrenor prin câştigarea acestui trofeu. Ar deveni al doilea antrenor român din istoria clubului saudit care ar reuşi acest lucru, după Angghel Iordănescu în anul 2000, când tot o echipă japoneză, Jubilo Iwata, a fost cea învinsă. În schimb, Laurenţiu Reghecamp a ajuns doar în finală, în 2014, pierdută în faţa australienilor de la Western Sydney Wanderers.


UPDATE, 9 noiembrie, 20:13. Răzvan Lucescu a fost primit ca un campion de jurnaliștii saudiți la conferința de presă de după succesu cu Urawa, din manșa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei. Tehnicianul român a cerut răbdare, spunând că e doar primul meci.
”Trebuie să ne menținem concentrarea. S-a jucat doar prima parte a finalei. Nu am fost pe deplin mulțumit de rezultat, întrucât voiam să marcăm și golul doi. Trebuie să rămânem focusați și pe returul din Japonia”, a spus Răzvan la conferința de presă de după partidă.

UPDATE, 9 noiembrie, 20:13. FINAL Al Hilal-Urawa Red Diamonds 1-0.

Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, s-a impus cu 1-0 în manșa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei. Pe stadionul King Saud University din Riad, saudiții s-au impus grație golului marcat de peruanul Carillo în minutul 60. Acesta a profitat de o eroare uriașă a portarului Fukushima, cel care a ieșit greșit pe centrare.

Meciul din Arabia Saudită a fost unul dominat copios de echipa lui Răzvan Lucescu. Al Hilal a ratat numeroase ocazii prin Gomis, Giovinco și Salem și a avut și un gol anulat în minutul 72 prin Dawsari.
Returul finalei este programat pe 24 noiembrie, de la ora 12:00.

UPDATE, 9 noiembrie, 20:13. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 1-0. Gazdele continuă să conducă jocul de la Riad.


UPDATE, 9 noiembrie, 20:00. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 1-0. Elevii lui Lucescu au fost la un pas de 2-0, însă golul lui Dawsari din minutul 72 a fost anulat pentru ofsaid.


UPDATE, 9 noiembrie, 19:45. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 1-0. Carillo profită de o eroare imensă a portarului Fukushima și deschide scorul pentru trupa lui Răzvan Lucescu.


UPDATE, 9 noiembrie, 19:45. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. Saudiții se mențin echipa mai periculoasă după prima oră de joc. Salem a tras puțin pe lângă în miutul 58.


UPDATE, 9 noiembrie, 19:33Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. A început repriza secundă a manșei tur din finala Ligii Campionilor Asiei.


UPDATE, 9 noiembrie, 19:09. PAUZĂ Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. 10-2 a fost raportul ocaziilor în prima repriză.


UPDATE, 9 noiembrie, 19:09. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. Încă o ocazie mare pentru trupa lui Răzvan Lucescu. Tot Giovinco pătrunde în careu și trage de la 11 metri, însă Fukushima e din nou la post


UPDATE, 9 noiembrie, 19:00. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. Același Giovinco ratează încă o șansă uriașă. L-a învins pe portar, dar un fundaș japonez a scos de pe linie.


UPDATE, 9 noiembrie, 18:45. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0. Giovinco ratează cea mai mare ocazie a finalei. Șutul său de la 16 metri trece peste poarta lui Fukushima


UPDATE, 9 noiembrie, 18:32. A început finala Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal-Urawa Red Diamonds 0-0

Echipele de start:

Al Hilal XI: Al Maiouf -Al Shahrani, Hyun-soo, Al Burayk, Albulayhi – Carrillo, Al Faraj, Al Dawsari, Otayf – Gomis, Giovinco

Urawa Reds XI: Fukushima – Makino, Suzuki, Iwanami, Hashioka – Aoki, Fabricio, Ewerton, Nagasawa – Sekine, Koroki

VEZI LIVE VIDEO


Al Hilal – Urawa Red Diamonds Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida Al Hilal – Urawa Red Diamonds se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18:30, pe stadionul King Saud University din Riyad. Meciul nu este televizat în România, aşa cum s-a petrecut în 2014, cu returul jucat acasă de Laurenţiu Reghecampf. Puteţi însă intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu are în componenţă două nume foarte cunoscute, francezul Batefembi Gomis şi italianul Sebastian Giovinco. În semifinale Al Hilal şi-a trecut fanii de la extaz la agonie, pentru că a câştigat cu 4-1 în Qatar, pe terenul lui Al Sadd, iar la retur, în Arabia Saudită au învins elevii lui Xavi cu 4-2, dar nu au putut remonta pe deplin diferenţa. Un gol dacă mai marcau ar fi jucat ei finala. Al Hilal are cotă 1,75 la victorie, Urawa 4,20.