Sport

Al-Ittihad FC – Al-Nassr, 3-1 în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Cristiano Ronaldo ratează prima șansă la un trofeu în Golf! Video

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Al-Ittihad - Al-Nassr 3-1, dar nu și-a putut ajuta echipa să obțină o calificare în finala Supercupei Arabiei Saudite.
26.01.2023 | 22:05
AlIttihad FC  AlNassr 31 in semifinalele Supercupei Arabiei Saudite Cristiano Ronaldo rateaza prima sansa la un trofeu in Golf Video
Al Nassr se luptă cu Al Ittihad pentru un loc în finala Supercupei Arabiei Saudite. FOTO: Twitter SportsCenter
ADVERTISEMENT
26-01-2023
18:03

LIVE Al-Ittihad - Al-Nassr 3-1 (Romarinho 15, Hamdallah 44, Shanqeeti 90+4 / Talisca 67)

Vezi video meciul AICI!

Min. 90+4 – GOOOL Al-Ittihad!!! Shanqeeti face 3-1 și o duce pe echipa lui Nuno Espirito Santo în finala Supercupei Arabiei Saudite, acolo unde va da piept cu Al Feiha!

Min. 67 – GOOOL Al-Nassr!!! Brazilianul Talisca reduce din handicap, iar echipa lui Cristiano Ronaldo speră să întoarcă soarta meciului.

Min. 46 – Măsuri disperate luate de antrenorul lui Al-Nassr, Rudi Garcia. Tehnicianul a făcut nu mai puțin de trei schimbări! I-a scos pe Martinez, Al Najei și Madu și i-a introdus pe Al Sulaiheem, Ghareeb și Konan.

Min. 44 – GOOOL Al-Ittihad!!! Al-Nassr încasează o nouă lovitură, chiar înaintea pauzei! Hamdallah dublează avantajul echipei lui Espirito Santo!

Min. 15 – GOOOL Al-Ittihad!!! Romarinho deschide scorul din pasa lui Al Oboud!

Min. 1 – A început meciul! Talisca și Ronaldo au dat lovitura de start. Meciul este arbitrat de un antrenor de top din Europa, olandezul Danny Makkelie.

26-01-2023
17:47

Echipele de start din Al-Ittihad - Al-Nassr

Au fost anunțate echipele de start pentru meciul dintre Al-Ittihad și Al-Nassr. În cealaltă semifinală, Al Feiha a învins-o cu 1-0 pe Al Hilal, grație golului marcat în min 21 de Paulinho.

  • Al-Ittihad: Grohe – Shanqeeti, Sharahili, Hegazy(c), Hawsawi – Henrique, Hamed – Al-Oboud, Coronado, Romarinho – Hamdallah; Rezerve: Al Jadani, Al Bishi, Al Nashri, Al Olayan, Al Saiari, Al Shammari, Bamsaud, Camara, Hawsawi; Antrenor: Nuno Espirito Santo
  • Al-Nassr: Rossi – Al Ghannam, Al Amri, Madu, Lajami – Luiz Gustavo, Al Khaibari – Martinez, Talisca, Al Najei – Ronaldo(c); Rezerve: Al Aqidi, Al-Boushail, Al Fatil, Al Hassan, Al Sulaiheem, Ghareeb, Konan, Masharipov, Yahya; Antrenor: Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo se află în fața celui de-al doilea meci oficial în tricoul lui Al-Nassr după transferul record în Arabia Saudită. După ce a ratat partidele cu Al Taee și Al Shabab, lusitanul a fost protagonistul amicalului de lux contra lui PSG și integralist în victoria, scor 1-0 cu Al Ettifaq din etapa precedentă.

Al-Ittihad FC – Al-Nassr, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Cristiano Ronaldo, la al doilea meci oficial în tricoul saudiților

La fel ca în etapa trecută, Cristiano Ronaldo este așteptat să joace încă din primul minut. Al Nassr o înfruntă pe celebrul stadion King Fahd International pe Al-Ittihad în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, de la ora 20:00. În celălalt meci din penultimul act se duelează Al Feiha și rivala Al-Hilal, începând cu ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Partida din Supercupa Arabiei Saudite vine la patru zile după succesul echipei lui Rudi Garcia contra celor de la Al Ettifaq, locul 10 în Saudi Pro League, scor 1-0. De cealaltă parte, echipa lui Cristiano Ronaldo este lider după 14 etape, cu 33 de puncte obținute.

Cine transmite la TV Al-Ittihad FC – Al-Nassr, al doilea meci al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Drepturile TV ale primei ligi din Arabia Saudită au fost achiziţionate de postul Sport Extra în România. Partida Al-Ittihad FC – Al Nassr din semifinalele Supecupei Arabiei Saudite se vede pe site-ul Sport Extra Live cu abonament.

ADVERTISEMENT

Cele mai importante momente din meciul programat în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite se pot vedea în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Meciul va avea loc pe King Fahd International, arenă pe care în urmă cu 11 zile, Barcelona câștiga trofeul Supercupei Spaniei în fața lui Real Madrid. 

Cristiano Ronaldo, două goluri în amicalul de lux Al-Nassr/Al Hilal – PSG 4-5

Înaintea debutului oficial la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a jucat în amicalul de lux cu PSG care s-a desfășurat pe aceeași arenă cu o capacitate de peste 68.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

În minutul 34 al partidei, fostul fotbalist al lui Manchester United reușea să restabilească egalitatea din penalty, după ce Messi izbutea să deschidă scorul. În prelungirile primei reprize, același Cristiano Ronaldo marca pentru Al-Nassr/Al Hilal după golurile lui Marquinhos și penalty-ul ratat al lui Neymar.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr s-a oficializat la începutul anului, iar starul portughez va încasa suma record de 200.000.000 de euro pe sezon. Este de departe cel mai mare contract din istoria sportului.

ADVERTISEMENT

Cine este Al Ittihad, viitoarea adversară a celor de la Al-Nassr în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite

Al Ittihad este o echipă cunoscută în România datorită lui Cosmin Contra, care a stat pe banca saudiților. Tehnicianul român a fost demis în vara anului trecut pentru că a ratat titlul în Pro Saudi League.

De-a lungul timpului, echipa din Arabia Saudită, care se bate la titlu cu Al Nassr și Al-Hilal, a fost antrenată de Anghel Iordănescu (2005) și Victor Pițurcă (2014). Valoarea lotului este evaluată la 29,4 milioane de Transfermarkt, fiind unul dintre cele mai titrate cluburi din Arabia Saudită cu 8 campionate, 9 cupe interne câștigate și două trofee ale Ligii Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT