Fotbal intern

Al Nassr a pierdut iar și insistă pentru Dan Petrescu. Ce clauză de milioane e la mijloc. Exclusiv

03.12.2020 | 17:45
Al Nassr a pierdut iar si insista pentru Dan Petrescu Ce clauza de milioane e la mijloc Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este dorit insistent de șeicii lui Al Nassr Riad, după ce echipa a suferit o nouă înfrângere în campionatul din Arabia Saudită. Însă, oficialii clubului au de rezolvat o problemă majoră înainte de aducerea lui Dan Petrescu, clauza de reziliere uriașă a actualului antrenor. 

Al Nassr Riad a pierdut al 5-lea meci din primele 6 etape ale campionatului din Arabia Saudită, scor 1-2 împotriva lui Abha. Scaunul antrenorului portughez Rui Vitoria se clatină serios, iar șeicii îl vor plecat după ce a dus echipa pe locul 15, penultimul din clasament.

ADVERTISEMENT

Numai că portughezul are o clauză beton la arabi. Din informațiile FANATIK, Al Nassr trebuie să îi plătească 4 milioane de dolari portughezului dacă îl dau afară, iar această clauză este singurul lucru care îl ține pe lusitan la echipă.

Al Nassr a pierdut iar și insistă pentru Dan Petrescu. Arabii negociază rezilierea cu actualul antrenor

Chiar și așa, șeicii nici nu se gândesc să îl mai lase pe portughez la echipă și îl vor pe Dan Petrescu. Arabii sunt gata să treacă la negocieri cu Rui Vitoria pentru rezilierea contractului. FANATIK a anunțat negocierile dintre Dan Petrescu și Al Nassr imediat după umilința cu AS Roma, scor 0-5.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu a vrut să plece cu scandal de la CFR Cluj și i-a rugat pe arabi să îi mai dea câteva săptămâni de răgaz până la finalul anului, așa cum FANATIK a scris la vremea respectivă. Acum, Dan Petrescu este liber de contract și arabii insistă să vină la echipa.

Salariu de 2,5 milioane de euro, pregătit pentru Dan Petrescu

Din informațiile noastre, Dan Petrescu este ademenit cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe an în Arabia Saudită. Iar înțelegerea este și mai aproape de a se perfecta mai ales că a dispărut și clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, cele două părți ajungând la o despărțire amiabilă.

ADVERTISEMENT

Cei de la Al Nassr mai au de rezolvat clauza de reziliere uriașă a lui Rui Vitoria. Șeicii nu vor să îi dea 4 milioane de dolari lusitanului pentru despărțire, însă arabii sunt gata să se pună la masa negocierilor cu actualul antrenor.

Imediat după rezolvarea acestei situații, până la finalul anului, Dan Petrescu ar putea deveni antrenorul celor de la Al Nassr, șeicii insistând pentru fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, cu care au negociat și în timp ce acesta era pe banca ardelenilor.

ADVERTISEMENT

“Sunt un antrenor liber și este clar că, dacă apare mâine o ofertă de nerefuzat, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil să o accept”

Dan Petrescu a anunțat după despărțirea de CFR Cluj că are nevoie de o perioadă de pauză, însă a recunoscut că nu va putea refuza o ofertă fabuloasă dacă aceasta va veni în viitorul apropiat:

“În acest moment îmi doresc o vacanță, dar în același timp sunt un antrenor liber și este clar că, dacă apare mâine o ofertă de nerefuzat, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil să o accept.

Dar cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc și la mine în această perioadă, pentru că în această perioadă cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei”, a spus Petrescu.

Dacă va prelua Al Nassr, Dan Petrescu va fi rival în campionatul Arabiei Saudite cu Răzvan Lucescu, antrenorul de pe banca celor de la Al Hilal. “Luce” este campionul en-titre și conduce în clasament și în acest sezon.

  • 2.500.000 de dolari este salariul cu care este momit Dan Petrescu în Arabia Saudită
  • 4.000.000 de dolari este clauza de reziliere a lui Rui Vitoria

 

ADVERTISEMENT
Tags: