Sport

Al-Nassr pregătește și alte supertransferuri! Cine sunt cei doi campioni mondiali care ar urma să vină lângă Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a dat lovitura după transferul lui Cristiano Ronaldo, însă saudiții sunt aproape să mai aducă alți doi super jucători.
31.12.2022 | 11:20
AlNassr pregateste si alte supertransferuri Cine sunt cei doi campioni mondiali care ar urma sa vina langa Cristiano Ronaldo
Quiddiya, fondul de inivestiții care deține Al-Nassr, administrează bunuri în valoare de 430 de milioane de dolari. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost ironizat după transferul la Al-Nassr, însă clubul din Arabia Saudită e aproape să mai ademenească și alți fotbaliști importanți.

Sergio Ramos și Sergio Busquets ar putea ajunge și ei la Al-Nassr

Sergio Ramos, fundașul central al lui PSG și fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, a fost deja ofertat de Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Stoperul spaniol care a ratat convocarea la Campionatul Mondial intră de la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract cu parizienii.

PSG nu i-a propus prelungirea contractului, iar saudiții vor să profite de această situație și să îl aducă din postura de jucător liber de contract. Ramos a jucat în acest sezon 21 de meciuri pentru PSG.

ADVERTISEMENT

Sergio Busquets e și el aproape de Al-Nassr.

Conform Mundo Deportivo, Busquets a fost deja ofertat de Al-Nassr, iar fostul adversar al lui Cristiano Ronaldo în derby-urile dintre Real Madrid și Barcelona ar putea juca alături de portughez.

Mijlocașul central în vârstă de 34 de ani își termină și el contractul cu Barcelona în vara lui 2023, însă mai este dorit de David Beckham la Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Un rol important la aceste transferuri l-ar putea avea și antrenorul lui Al-Nassr, Rudi Garcia, dar și Goran Vucevic, directorul sportiv al saudiților, care a lucrat în departamentul de scouting al catalanilor până în octombrie 2021.

Fostul jucător care a debutat la Barcelona cu Johan Cruyff are o relație foarte apropiată de Barcelona și ar putea să îl aducă pe căpitanul blaugrana chiar înainte de expirarea contractului.

ADVERTISEMENT

Busquets ezită, Al-Nassr îl vrea și pe Kante

Al-Nassr l-a dorit și pe N’golo Kante, însă mijlocașul e foarte aproape să își prelungească înțelegerea cu Chelsea Londra.

Sergio Busquests nu prea e însă încântat să se mute în Arabia Saudită, iar jucătorul e mai degrabă dispus să meargă în Statele Unite ale Americii, la Inter Miami.

ADVERTISEMENT