Life

Al Pacino va deveni tată din nou, la 83 de ani. Diferența enormă de vârstă dintre el și iubita lui, Noor Alfallah

Celebrul actor Al Pacino va deveni iar tată, la cei 83 de ani. Între el și partenera de viață există o diferență enormă de vârstă.
31.05.2023 | 15:45
Al Pacino va deveni tata din nou la 83 de ani Diferenta enorma de varsta dintre el si iubita lui Noor Alfallah
Iubita lui Al Pacino este însărcinată în opt luni. Sursa foto: People, Page Six, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Al Pacino demonstrează tuturor că poți fi în formă și la bătrânețe. La cei 83 de ani, faimosul actor va deveni din nou tată. Partenera sa de viață, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni. Diferența de vârstă dintre cei doi este una enormă.

Al Pacino, tată pentru a patra oară la 83 de ani. Ce vârstă are iubita lui, Noor Alfallah

Luna viitoare, Al Pacino ar trebui să-și țină în brațe al patrulea copil, căci mai are alți trei din relațiile anterioare. Concret, din povestea de iubire cu Jan Tarrant a rezultat o fiică, iar din cea cu actrița Beverly D’Angelo, au venit pe lume un fiu și o fiică.

ADVERTISEMENT

Al Pacino și Noor Alfallah sunt împreună de un an, mai exact, din aprilie 2022. Povestea lor de iubire a uimit multă lume, deoarece Noor i-ar putea fi nepoată starului american, căci are 29 de ani. Astfel, între ei există o diferență de peste cinci decenii, respectiv de 53 de ani.

Iubita lui Al Pacino va fi mamă pentru prima oară. Cum o descriu apropiații

Dacă pentru Al Pacino va fi al patrulea copil, pentru Noor va fi primul, informează publicația TMZ. Așadar, ea va fi mamă pentru prima oară la cei aproape 30 de ani. Deși relația lor și-au confirmat-o în aprilie 2022, ar fi împreună de mai multă vreme, potrivit apropiaților, chiar de dinainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

O persoană din anturajul cuplului o descrie pe Noor Alfallah ca o femeie ce are afinitate pentru bărbații cu bani, chiar dacă sunt în vârstă. Drept urmare, ea nu a avut nicio problemă a începe o idilă cu faimosul actor Al Pacino, care de-a lungul vieții sale a avut numeroase aventuri.

”Al Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea are o afinitate pentru bărbați bogați sau, mai degrabă, pentru bărbați în vârstă foarte bogați… Are deja o relație cu Al Pacino de ceva timp și se înțeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei. Mereu s-a orientat spre bogătași și provine dintr-o familie cu bani”, au spus persoane apropiate de Al Pacino și Noor Alfallah, pentru Page Six.

Noor Alfallah, consacrată pentru relațiile cu bărbați celebri, bogați și în vârstă. Cine este, de fapt, tânăra

Înainte de a se cupla cu Al Pacino, Noor Alfallah a avut relații cu artistul Mick Jagger ( pe când ea avea 22 de ani și cântărețul 74 de ani, n.r) și cu miliardarul Nicolas Berggruen. Totodată, se vehiculează și că s-ar mai fi iubit cu regizorul Clint Eastwood, în vârstă de 93 de ani.

ADVERTISEMENT

Dacă pe Al Pacino îl cunoaște o lume întreagă, despre Noor Alfallah se spune că provine dintr-o familie înstărită din Kuweit. În privința profesiei sale, Noor ar face parte din industria filmului, fiind asistent producător, iar de când și-a făcut iubiți faimoși, este cunoscută în SUA și ca vedetă de televiziune.

ADVERTISEMENT