Fotbal international

Al Sadd – Al Hilal 1-4. Răzvan Lucescu îl “distruge” pe Xavi în deplasare şi e, practic, calificat în finala Ligii Campionilor Asiei!

01.10.2019 | 20:28
Al Sadd  Al Hilal 14 Razvan Lucescu il distruge pe Xavi in deplasare si e practic calificat in finala Ligii Campionilor Asiei
ADVERTISEMENT

Al Hilal, echipa din Arabia Saudită antrenată de Răzvan Lucescu, este la un pas de finala Ligii Campionilor Asiei. Saudiții joacă marți, de a ora 18:30, pe terenul lui Al Sadd din Qatar, o echipă extrem de solidă, cu un nume uriaș pe bancă: legenda Barcelonei, Xavi.


UPDATE, 1 octombrie, ora 20.30. Formaţia lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a reuşit, practic, calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei. Echipa saudită a câştigat cu 4-1 în deplasarea de la Al Sadd (Qatar), echipă antrenată de Xavi. Bafetimbi Gomis, fostul atacant de la Lyon şi Galatasaray, şi-a marcat un autogol în minutul 14, însă apoi s-a revanşat, reuşind o “dublă” (33 şi 60). Albudalyhi a înscris celălalt gol al formaţiei lui Lucescu jr, în minutul 45, iar Shalhoub şi-a trecut şi el numele pe tabelă (67).

ADVERTISEMENT

Al Sadd – Al Hilal Live Video ora 18:30. Xavi vs. Răzvan Lucescu, în seminalele Ligii Campionilor Asiei

Stadionul ”Jassim Bin Hamad Stadium” din Doha va găzdui, marți, prima semifinală din acest sezon de Liga Campionilor Asiei. Al Sadd, liderul din Qatar, echipă antrenată de legendarul Xavi, primește vizita liderului din Arabia Saudită, Al Hilal, echipa românului Răzvan Lucescu.

Misiunea echipei lui Răzvan Lucescu este una extrem de dificilă în Qatar. Al Sadd se află într-o formă impresionantă pe teren propriu: 14 victorii și o remiză în ultimele 15 meciuri. Dincolo, Al Hilal se descurcă bine pe teren străin, obținând 7 victorii din ultimele 9 meciuri.

ADVERTISEMENT
Al Sadd - Al Hilal un duel cu nume grele pe teren: Gabi, Giovinco sau Gomis
Al Sadd – Al Hilal un duel cu nume grele pe teren: Gabi, Giovinco sau Gomis. Sursa foto: the-afc.com

Al Sadd – Al Hilal un duel cu nume grele pe teren: Gabi, Giovinco sau Gomis

În loturile celor două echipe se regăsesc jucători cu nume în fotbalul mondial. Linia de mijloc a echipei lui Xavi e condusă de fostul căpitan al lui Atletico Madrid, Gabi. În echipa lui Răzvan Lucescu, Giovinco și Gomis reprezintă un atac amenințător pentru orice apărare din lume.

În sferturile de finală din Liga Campionilor Asiei, Al Sadd a trecut de Al Nasr (Arabia Saudită) cu scorul general de 4-3 (3-1 și 1-2). De partea cealaltă, Al Hilal a fost mult mai sigură în dubla cu Al Ittihad, 3-1 la general (3-1 și 0-0).

ADVERTISEMENT

Echipe probabile în Al Sadd – Al Hilal:

Al-Sadd XI: Al Sheeb – Correia, Khoukhi, Salman, Hassan – Jung, Gabi, Afif, Nam, Assadalla – Bounedjah.

Al-Hilal XI: Al Muaiouf – Al Shahrani, Jang, Albulayhi, Kadesh – Kanno, Al Faraj, Khribin, Eduardo, Giovinco – Gomis.

ADVERTISEMENT
  • 2 titluri de Liga Campionilor Asiei are Al Sadd în palmares: 1989 și 2011
  • 2 titluri de Liga Campionilor Asiei are Al Hilal în palmares: 1991 și 2000

În cealaltă semifinală din Liga Campionilor Asiei: Urawa (Japonia) – Guangzhou Evergrande (China), miercuri de la ora 13:30

ADVERTISEMENT